Απόλλων: To εντυπωσιακό pyro show των Rossoneri στη μνήμη του Κούτζο

Χάρης Δημαράς14 Ιανουαρίου 2021

Με ένα εντυπωσιακό pyro show οι οπαδοί του Απόλλωνα Καλαμαριάς και μέλη του «Club Rossoneri» τίμησαν την μνήμη του συνοπαδού τους, «Κούτζο», που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Ο κατά κόσμο Βασίλης Γραμματικόπουλος ήταν από τους πρωτοστάτες της δημιουργίας του συνδέσμου, στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 και ο ηγέτης της κοκκινόμαυρης κερκίδας. Ενα μοιραίο ατύχημα όμως τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο τα τελευταία 25 χρόνια. Μετά το θάνατό του, δημιουργήθηκε γκράφιτι έξω από το γήπεδο με το όνομά του, ενώ πριν από μερικές μέρες, οι «Rossoneri» ως ελάχιστο φόρο τιμής προχώρησαν στο άναμμα των πυρσών για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Το μήνυμά τους:

«Δεν θα ξεχαστείς ποτέ...Το όνομα σου πλέον σύνθημα μας.Καναμε την νύχτα μέρα για την πάρτη σου πρωτεργάτη του συνδέσμου μας,για να την βλέπεις και να γουσταρεις κι εσύ από εκεί ψηλά! Κληρονομιά σου,το όραμα σου, για ένα δυνατό Ροσσονερι κι έναν μεγάλο Απόλλων.Υποχρέωση μας όλα αυτά που μας διδαξες να τα μεταδώσουμε στις νέες γενιές και να τις γαλουχησουμε όπως μας έμαθες.Αυτη η νύχτα ήταν ένας ελάχιστος φόρος τιμής για όλα αυτά που προσέφερες στον Απόλλων και τον σύνδεσμο.Αθανατος μεγάλε Κουτζο!!!!!».

Δείτε τo video

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.