Απόλλων: Συνάντηση με τον Σάββα Δημητριάδη ο Μπαλτίδης

Χάρης Δημαράς15 Οκτωβρίου 2020

Μακριά από την Καλαμαριά, στην Κρύα Βρύση Πέλλας θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες του ο Απόλλων Πόντου φέτος, όπως αποκάλυψε χθες το metrosport.gr.

Η συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ Απόλλων, του δήμου Πέλλας και των διοικούντων του τοπικού Απόλλωνα είναι δεδομένη, αρκεί να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, που είναι να πραγματοποιηθούν από μέρους των κοκκινόμαυρων εργασίες στο γήπεδο. 

Η μετακόμιση της ομάδας αλλά και γενικότερα η παρουσία της στο πρωτάθλημα της Football League υπό αυτές τις συνθήκες δε βρίσκει σύμφωνους πάντως τους οργανωμένους, τους βετεράνους του Απόλλωνα, που συντονίζουν τις κινήσεις τους με τον ερασιτέχνη. Χθες υπήρξε συνάντηση του προέδρου του ΜΓΣ, Φώτη Μπαλτίδη, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ. Σάββα Δημητριάδη, παρόντος και του προέδρου των βετεράνων, Κώστα Κάκογλου. Για το περιεχόμενο της κουβέντας αναμένεται να υπάρξουν σήμερα ππληροφορίες. Η φωτογραφία πάντως που τραβήχτηκε ήταν δίπλα στην εικόνα της Παναγίας Σουμελά...

Σε ό,τι αφορά στις κινήσεις των επιτροπών που έχουν συγκροτηθεί για να επικοινωνήσουν το πρόβλημα του Απόλλωνα, οι συναντήσεις συνεχίζονται και σύντομα θα ζητηθεί επαφή με βουλευτές και τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.