Απίστευτο: Βρέθηκε η σορός του επί 11 χρόνια αγνοούμενου Ίμρε Κάτσενμπαχ

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2020

Τίτλοι τέλους με τον πιο άσχημο τρόπο έπεσαν στο θρίλερ της εξαφάνισης του βετεράνου άσου του Απόλλωνα Σμύρνης Ίμρε Κάτσενμπαχ.

Ο Ούγγρος «βιρτουόζος» που έλαμψε στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και του Ολυμπιακού Βόλου αγνοείτο από τις 28 Σεπτεμβρίου του 2009.

Ουγγρικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η σορός του Κάτσενμπαχ εντοπίστηκε σε χωράφι στην περιοχή Baranyajenő στις 23 Οκτωβρίου. Τα οστά του ταυτοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Ουγγαρίας, ο 45χρονος έπεσε θύμα δολοφονίας και φερόταν να είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο της εταιρίας Eclipse Informatikai Rendszerház Zrt, που περιελάμβανε ένα σύστημα ξεπλύματος χρημάτων μέσω περίπου 20 εταιριών από το 2007 μέχρι το 2009.

Για την υπόθεση ανακρίνεται ένας 50χρονος Ούγγρος.

Απόλλων Σμύρνης: «Ο μαέστρος δεν είναι πια εδώ»

Στο άκουσμα της είδησης της ανεύρεσης της σορού του Κάτσενμπαχ, ο Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση για τον εκλιπόντα.

Αναλυτικά:

«Η οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης θρηνεί για τον χαμό του Ίμρε Κάτσενμπαχ. Ο ‘‘μαέστρος’’ δεν είναι πια εδώ. Όπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ της Ουγγαρίας βρέθηκε το άψυχο σώμα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή o οποίος είχε εξαφανιστεί τον Σεπτέμβριο του 2009. Γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου 1964 στο Κισκούνχαλας της Ουγγαρίας, ο Ίμρε Κάτσενμπαχ έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης από το 1990 έως το 1994. Αγωνίστηκε και σε ΜΤΚ Ουγγαρίας, Ολυμπιακό Βόλου, Κερουλέτι, Σεζέντι, Ταπιοσέτσκο, Κόκα και Ρακοσμέντι.

Καλό ταξίδι Ίμρε».

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.