Απόλλων Πόντου: Τι είπε στον Δαρδαμανέλη ο Καλαϊτζίδης

Αχίλλειος Έξαρχος15 Ιανουαρίου 2020

Τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ΠΑΕ έχουν σφίξει τη θηλιά στο λαιμό του Απόλλωνα, ο οποίος δεν κατέβηκε την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι με τα Χανιά και όσο δεν βρίσκονται λύσεις η απειλή της αποβολής από το Πρωτάθλημα παραμένει ως δαμόκλειος σπάθη.

Υπό αυτές τις συνθήκες και την ώρα που ο φίλαθλος κόσμος και γενικότερα η «κοκκινόμαυρη» οικογένεια βρίσκεται σε καθεστώς έντονης ανησυχίας, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, προκειμένου να συζητηθεί η κατάσταση στην ομάδα και τα περιθώρια συνδρομής του Δήμου για την εξεύρεση λύσεων.

Οπως τόνισε ο Γιάννης Δαρδαμανέλης σε επικοινωνία του με τo metrosport.gr ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης του είπε πως το ποσό που έβαλαν οι μέτοχοι ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Δεν προτίθενται, επομένως, να αφήσουν την ΠΑΕ αν δεν βρεθεί αγοραστής. Παράλληλα, ο προπονητής του Απόλλωνα κατέθεσε πως βρίσκεται σε επαφές προκειμένου να βρεθούν οι λύσεις και η ομάδα να κατέβει στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να αποφύγει την αποβολή από το Πρωτάθλημα. Αυτό που προκύπτει, ωστόσο, είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος, επομένως, η ομάδα παραμένει στο ίδιο σημείο. Είναι αρκετές, δηλαδή, οι πιθανότητες η ομάδα να μην κατέβει ούτε στο κυριακάτικο ματς με τη Δόξα Δράμας.

Σε ό,τι αφορά τα περιθώρια δράσης του Δήμου, ο Γιάννης Δαρδαμανέλης παραδέχθηκε πως είναι περιορισμένα λόγω του νομικού καθεστώτος των ΠΑΕ, ωστόσο, υποστήριξε πως θα κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του για να βοηθηθεί η ομάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.