Απόλλων Πόντου - ΠΑΟΚ Β' 1-2: Με πρωταγωνιστή τον Μπράντονιτς οι «ασπρόμαυροι» έπιασαν κορυφή

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2022

Με πολύ σημαντική είδηση την εκ νέου χρησιμοποίηση του Γιάννη Μιχαηλίδη για 60 λεπτά ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου με 1-2 με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βλαντιμίρ Μπράντονιτς ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και μάλιστα είχαν και δοκάρι στο 48' με τον Τσοπούρογλου εκτός των δύο τερμάτων.

Ωστόσο το σκορ άνοιξε από τον Βόσνιο νεαρό εξτρεμ στο 37' με ατομική προσπάθεια, ενώ τα τέρματα της ομάδας του διπλασίασε ο ίδιος στο 55' με όμορφο πλασέ μετά από πάσα του Πανίδη. Ο Απόλλων Πόντου το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 86' με τον Καλογέρη.

Έτσι με την νίκη οι «ασπρόμαυροι» ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές, ενώ ο Απόλλων Πόντου έμεινε στην 9η θέση με 3 βαθμούς. Στην επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ Β' υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ οι «κοκκινόμαυροι» ταξιδεύουν στον Βόλο για να αντιμετωπίσουν την τοπική Νίκη.

Οι συνθέσεις: Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Πάθι, Μουμίν, Φράγκος (62’ Σαμπανίδης), Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Κωστίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης (76’ Δαλιανόπουλος), Εσαλό (39’ Αραβίδης), Εσουμα

 ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Κιτσάκης, Μιχαηλίδης (63’ Γιαξής), Μορικέλι, Τσοπούρογλου, Δαρέλας, Γρόσδης (63’ Νινούα), Χατζηστραβός (46’ Μελετίδης), Μπράντονιτς (72’ Τζίμας), Σπυράκος (46’ Σμυρλής), Πανίδης.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.