Απόλλων Πόντου: Παίρνει Ζαχαράκη και έρχονται Γάλλοι! Έρωτηματικό η έδρα

Χάρης Δημαράς18 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Απόλλων Πόντου εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής στην Super League 2 και πλέον κινείται για την ενίσχυση του ρόστερ του εν όψει της σέντρας του πρωταθλήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλην των ανανεώσεων συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που προσέφεραν στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια (Αμαραντίδης, Καλογέρης, Δαλιανόπουλος κ.α.), η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία και με τον έμπειρο μέσο, Βασίλη Ζαχαράκη, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ασπρόπυργο και έχει περάσει από αρκετές ομάδες (Προοδευτική, Αγροτικό Αστέρα, Παναργειακό, ΑΟ Καρδίας, Παναρκαδικό, Ηρακλή Ψαχνών, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Μουδανιά και Απόλλωνα Αρναίας).

Παράλληλα, αναμένεται η άφιξη Γάλλων ποδοσφαιριστών, που θα ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι για αρχή θα αποκτηθούν τουλάχιστον πέντε, ενώ δεν αποκλείεται αυτός ο αριθμός να αυξηθεί. Ερωτηματικό αποτελεί η έδρα της ομάδας, καθώς ως γνωστόν πέρυσι χρησιμοποιήθηκε το γήπεδο του Βατανιακού, εξαιτίας της κόντρας και της έξωσης που έγινε από τον ερασιτέχνη Απόλλωνα. Οι προπονήσεις πάντως αναμένεται να αρχίσουν από βδομάδα, στα γήπεδα της Νέας Ραιδεστού. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.