Απόλλων - ΠΑΟΚ: Η πιθανή ενδεκάδα του Πάμπλο Γκαρσία και το κανάλι μετάδοσης

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2020

Στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης δοκιμάζεται σήμερα (8/11, 19.30) ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NOVA 2 και φυσικά ραδιοφωνικά από το Metropolis 95,5. 

Αυτό είναι και το τρίτο παιχνίδι του Πάμπλο Γκαρσία στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και ο Ουρουγουανός θέλει να κάνει το τρία στα τρία μετά τις νίκες με Παναιτωλικό και Αϊντχόφεν

Το έργο του δεν θα είναι εύκολο καθώς απέναντι του θα βρει την ομάδα του Απόλλωνα, που καίγεται για βαθμούς αφού μετρά ήδη τέσσερις ήττες. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει να αντιμετωπίσει το κενό που αφήνει πίσω του ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος τραυματίστηκε και θα απουσιάσει για κάποιο χρονικό διάστημα. 

Ο Ουρουγουανός αναμένεται να παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Ζίβκοβιτς, οι Κρέσπο, Ίνγκασον, Σοάρες και Λύρατζης θα είναι η τετράδα της άμυνας ενώ ο Εσίτι θα βρίσκεται μπροστά τους (ή ο Αουγκούστο) μαζί με Νινούα και Σβαμπ. Η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Τζόλη, Ζίβκοβιτς και προωθημένο τον Σφιντέρσκι. 



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.