Σάσα: «Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο αλλά...»

Metrosport Team10 Ιουνίου 2022

Δεν τα παρατά ο Απόλλων Λεμεσού για την απόκτηση του Λούκας Σάσα, όπως γράφουν οι Κύπριοι, όμως για την ώρα δεν βρίσκονται κοντά σε κάποια συμφωνία.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το goal.philenews.com, παρότι τον θέλουν πολύ, δεν προτίθενται να καταβάλουν χρήματα στον Άρη για τον Βραζιλιάνο, γεγονός που κάνει τους κιτρινόμαυρους να μην μπαίνουν σε διαδικασία για συζητήσεις εφόσον το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2024 και ο ρόλος του στο ρόστερ είναι σημαντικός.

Την ίδια στιγμή ο 32χρονος σε δηλώσεις σε μέσο της χώρας του, δηλώνει πως είναι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη, δεν σκέφτεται να αποχωρήσει, χωρίς όμως να αποκλείει να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Είναι ένας λαός που αγαπάει το ποδόσφαιρο, οπότε από τότε που ήρθα, οι οπαδοί του Άρη με υποδέχτηκαν πολύ καλά και με σέβονται πολύ, όπως και εγώ τους σέβομαι πολύ. Είναι πολύ ευχάριστο να αναγνωρίζεται η αφοσίωσή σου, είμαι πάντα πολύ χαρούμενος εκεί. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά δεν ξέρουμε τι θα φέρει το αύριο. Για αρχή, θα μείνω στον σύλλογο για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν σκέφτομαι πολύ τη μεταγραφική περίοδο”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.