Απώλεια Μακεδονικού στη Μηχανιώνα, πλησιάζει η Κοζάνη

Αχίλλειος Έξαρχος30 Ιανουαρίου 2022

Δύο βαθμούς άφησε εκτός έδρας με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας ο Μακεδονικός (0-0), επιτρέποντας σε Εδεσσαϊκό και Κοζάνη να τον πλησιάσουν στη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Βαθμολογική απώλεια για τον Μακεδονικό στη Μηχανιώνα, καθώς «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για τον τίτλο. 

Παρά την ισοπαλία, οι «πράσινοι» παραμένουν στην κορυφή, ωστόσο, νιώθουν, πλέον, την ανάσα της Κοζάνης, η οποία απέδρασε με το τρίποντο (1-2) στην εκπνοή επί του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας και πλησίασαν στο -3. Ο Γαρύφαλλος στο 13’ είχε την πρώτη καλή στιγμή για τον Μακεδονικό, με τον Ποσειδώνα να απαντά με την κεφαλιά του Καστριτσέα στο 24’ και το σουτ του Μουράτι στο 36’ που πέρασαν άουτ. 

Το β’ μέρος ξεκίνησε με δύο καλές ευκαιρίες για τον Μακεδονικό με τους Τσουκάνη (49’) και Γαρύφαλλο (53’), ενώ στο 69’ ο Συλλέκτης μπλόκαρε την κεφαλιά του Τοπούζη. Δύο λεπτά αργότερα ο Μακεδονικός έχασε την καλύτερη ευκαιρία του στο ματς όταν ο Ζαννάκης σέντραρε στον Τοπούζη, όμως ο Συλλέκτης του πήρε τη μπουκιά από το στόμα. Ο Ποσειδώνας λίγο έλειψε να πάρει τη νίκη στο φινάλε με το δοκάρι του Φούσκα στο 88’ και την κεφαλιά του Ξανθόπουλου στη συνέχεια της φάσης που πέρασε άουτ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Κάλφας): Συλλέκτης, Μπάρδας (90’ Παϊραζίδης), Προκοπίου, Λαγόντσος, Καστριτσέας, Παπαγεωργίου, Φούσκας, Κεφαλάς (73’ Ζουρνατζάκης), Ιγνατίδης (53’ Τσακιρίδης), Ξανθόπουλος, Μουράτι.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου (84’ Κυζίλης), Αναγνώστης, Πολύζος, Σαραγιώτης, Βασιλείου (72’ Δοξάκης), Ουζούνογλου (57’ Καράμπελας), Μπρατσιάνι (57’ Ζαννάκης), Τοπούζης, Γαρύφαλλος, Τσουκάνης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Ηρακλής Αμπελοκήπων – ΑΕ Λευκίμμης 2-2

ΟΦ Αγίου Ματθαίου – Εδεσσαϊκός 1-4

Μ.Αλεξ.Τρικάλων – Κοζάνη 1-2

ΑΣ Γιαννιτσά – Θύελλα Σαρακηνών 0-1

ΑΕΠ Κοζάνης – Κτην.Αστ.Καληράχης 1-0

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.