Απώλεια (και) για τον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Μάνος Μαλέλης από κορωνοϊό

Γιώργος Πετρίδης29 Μαρτίου 2020

Μέσα στο βαρύ κλίμα των ημερών που διανύουμε ήρθε να προστεθεί μία είδηση που αποτελεί πλήγμα και για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. 

Όπως έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος μέσω ανάρτησης του στο twitter, ένα από τα θύματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, ήταν ο Μάνος Μαλέλης στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά αλλά παράλληλα και αυτός που βοήθησε ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ στα δύσκολα χρόνια της προσπάθειας να σταθεί όρθιος στις αρχές της δεκαετίας. 

Δείτε το tweet 

Ο Μάνος Μαλέλης που έφυγε στα 64 του χρόνια, ήταν εκείνος που είχε μεσολαβήσει για να επιτευχθεί συμφωνία μεγάλης χορηγίας της εταιρίας Prime Insurance ιδιοκτησίας Κοντομηνά που έδωσε βαθιά ανάσα για μία τριετία στην ΚΑΕ. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Ο Μαλέλης είχε σταθεί στο πλευρό της διοίκησης της ΚΑΕ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και φέτος με τον τρόπο του έβαλε πλάτη και βοήθησε τη διοικούσα επιτροπής του ΠΑΟΚ.

Ο Μαλέλης αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας του που αφορούσε τους πνεύμονες και μάλιστα είχε κάνει και ταξίδι στις ΗΠΑ για να βοηθηθεί σε αυτό. Είχε λοιπόν μία ευπάθεια και όπως υποστηρίζει ο Δήμος Βερύκιος έγινε το 33ο θύμα του ιού στη χώρα μας. Σε λίγη ώρα θα εκδώσει ανακοίνωση η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.