Απολαυστικός Σακελλαρίου: «Ο Γκαρσία φώναζε Vamos, Vamos και μας ενθάρρυνε μέσα στο Καραϊσκάκη»

Metrosport Team11 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Σακελλαρίου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που είχε συνυπάρξει με τονΠάμπλο Γκαρσία κατά την παρουσία τους στον Δικέφαλο, μίλησε για τα όσα είχαν βιώσει, την παρουσία του ως πρώτος προπονητής αλλά και το πλάνο που πρέπει να στηθεί γύρω του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:
Στην εισαγωγή του ανέφερε: 
«Ο Γκαρσία ότι σκέφτεται αυτό θα κάνει και είναι μία αξία που άλλοι την εκτιμούν και σε άλλους δεν αρέσει. Είναι από τους πιο ξεκάθαρους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και μιλάει σε όλους με τον ίδιο σεβασμό στον πιο μικρό και τον πιο μεγάλο χωρίς να κάνει διακρίσεις. Είναι μία ήρεμη δύναμη και μόνο η όψη του δείχνει πολλά και δεν χρειάζεται εμείς να πούμε κάτι. Ο Πάμπλο δεν μπορεί να μεταλαμπαδεύσει στους παίκτες το πάθος του αν δεν το έχουν μέσα τους».

Για να προσθέσει μία άγνωστη ιστορία με τον Πάμπλο:
 «Στο Καραϊσκάκη ενώ χάναμε με τον Ολυμπιακό, μας έσπρωχνε όλους για να πάρουμε τα πάνω μας και είτε είχαμε απέναντι μας την Καβάλα, είτε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έπαιζε το ίδιο. Ήταν ένας ηγέτης για τον ΠΑΟΚ και μέσα από το πάθος του ήθελε να μας εμπνέει όλους. Μου φώναζε συνέχεια «Vamos Vamos Vamos Λευτέρη».

Ενώ ακόμη ανέφερε: «Ο προπονητής Γκαρσία αρχίζει και παίρνει με το μέρος του όσους τον είχαν αμφοσβητήσει. Ήρθε σε μία στιγμή με πίεση και αν όλα πάνε καλά και κατακτήσει το τρόπαιο, θα είναι καλό το κλείσιμο της χρονιάς με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν και τους παίκτες που είχε, χωρίς να τους έχει διαλέξει ο ίδιος. Ο ΠΑΟΚ με βάση τα όσα έχει πετύχει θα πρέπει να χτίσει πάνω του και να κάνει ένα πλάνο τριετίας».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.