Απολαυστικός Μαργαρίτης σε χριστουγεννιάτικες ευχές: «Ο γιός μου περιμένει δώρα από...παντού»

Metrosport Team25 Δεκεμβρίου 2023

Στο κλίμα των ημερών, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επέλεξε τον αρχηγό της Βαγγέλη Μαργαρίτη, προκειμένου να μεταφέρει τις ευχές του συλλόγου σε όλο τον «ασπρόμαυρο» μπασκετικό λαό. Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας μπασκετμπολίστας ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα ενώ αποκάλυψε και τα δώρα που περιμένει ο μικρός του γιος.

«Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με υγεία πάνω απ’ όλα. Αυτές τις μέρες πάντα θέλω να είμαι μαζί με την οικογένεια μου, να περνάω μαζί τους όλες αυτές τις στιγμές. Το πιο σημαντικό είναι αυτές τις μέρες που έχουμε και περισσότερο χρόνο να τις περνάω μαζί τους. Ο γιος μου περιμένει δώρο από τον Άγιο Βασίλη, από τον μπαμπά του, τη μαμά του, τη γιαγιά του, τους θείους του, από παντού περιμένει δώρο.

Ζει κι αυτός το όνειρο όλων τον παιδιών με τον Άγιο Βασίλη. Η αλήθεια είναι ότι με τις καταστάσεις που περνάμε και στην Ελλάδα, αλλά και σ’ όλη τη γη, αυτό που θέλω είναι υγεία στην οικογένεια μου και σε όλο τον κόσμο. Να μπορούμε να ζούμε τέτοιες στιγμές όπως είναι τα Χριστούγεννα και οι γιορτές» είναι το μήνυμα του Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.