Απολαυστικός Κράουτς για Άμπι: «Κυρία έξω, θηρίο στο κρεβάτι»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2023

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Αγγλίας είναι ο Πίτερ Κράουτς και η Άμπι Κλανς, με τους δύο να μιλούν σε συνέντευξη τους για τον τρόπο που γνωρίστηκαν, τον μπαμπά της Κλανς που δεν ήθελε την κόρη του ζευγάρι με ποδοσφαιριστή αλλά και την ερωτική τους ζωή, στην οποία αναφέρθηκαν με απολαυστικές ατάκες.

Ο Άγγλος επιθετικός ανέφερε: «Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι γενεθλίων μετά από έναν αγώνα της Λίβερπουλ με τη Γουίγκαν στον οποίο είχα βάλει δύο γκολ μετά από 18 ματς χωρίς να σκοράρω. Η Άμπι ήταν σερβιτόρα, με πλησίασε και δεν είχα ξαναδεί πιο όμορφη γυναίκα στη ζωή μου. Ακόμη θυμάμαι τα μάτια σου».

Η Άμπι πρόσθεσε: «Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ, αλλά όταν του είπα ότι βγαίνουμε έγινε έξαλλος. Πίστευε πως ήταν άσχημο να έχω σχέση με ποδοσφαιριστή. Όταν ήρθε μια μέρα να με πάρει από το σπίτι όλη η οικογένειά μου κοιτούσε από το παράθυρο. Ήξερα από την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας πως θα είμαστε μαζί για πάντα».

Όταν η ίδια αναφέρθηκε στην ερωτική τους ζωή, σημείωσε: «Μια κυρία έξω, αλλά θηρίο στο κρεβάτι», με τον επιθετικό να συμφωνεί, «Καθαρή στο χώρο εργασίας, αλλά ‘βρώμικη’ στα σεντόνια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.