Ρεσιτάλ «Κουτσαβάκη» στο Metropolis: «Τον Μπούζο έπρεπε να στείλουμε στο Eurogroup!»

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2021

Η παρουσία του έκανε τρομερό… γκελ στις κάμερες μετά το πρόστιμο 3.000 ευρώ που δέχθηκε για το «κορωνοπάρτι» στον Εύοσμο, στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη πιο απολαυστικός ο Κώστας «Κουτσαβάκης», αποκάλυψε το επίθετό του στο Metropolis 95,5 FM, το τραγούδι που έπαιξε με τον Αγάθωνα, το αν θα ξαναέκανε πάρτι και την επικείμενη νέα εμφάνισή του στην τηλεόραση!

Αναλυτικά τα όσα απολαυστικά είπε:

«Αυτή τη στιγμή κάνω κάποια πράγματα. Υποσχέθηκα πως θα τιμήσω την πόλη μου και βγήκα. Πιο πολύ βγήκα για τις ευχές μου, να έχουμε καλή εβδομάδα. Έπαιζα τάβλι τώρα, με διακόψατε. Πάρτι δεν υπήρχε ποτέ. Μου έσπασε τα νεύρα αυτή η λέξη. Παίζαμε μουσική και κάναμε το γούστο μας. Δεν είναι πάρτι. Κάθε μέρα το κάνουμε αυτό. Θέλω πρωτότυπες ερωτήσεις, όχι σαν το τι έγινε με τον πρώην. Τάβλι παίζω τώρα. Τότε απλά ήμασταν εδώ και παίζαμε μουσική, βγάζαμε γούστα. Κακό είναι; Δεν ήταν και 3000 κόσμος. Ήμασταν 5-6 άτομα και παίζαμε τις μουσικές μας. Ήταν «καρφωτή» για άλλα πράγματα. Η γειτονιά μ’ αγαπάει δεν θα μου έκανε κάτι τέτοιο. Δεν ήταν από τη γειτονιά. Δεν θέλω να πούμε τα ερωτικά μου τώρα».

Για το αν θα πληρώσει το πρόστιμο των 3000 ευρώ:

«Εδώ ο κόσμος μου ζητάει να δώσω αν θέλω τραπεζικό λογαριασμό. Έχει τρελαθεί ο κόσμος και θέλει να μου δώσει χρήματα. Δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου. Θέλω τη δική μου τη μαγκιά και το δικό μου γούστο να το πληρώσω μόνος μου. Όχι 3000 θα μαζευτούν, αλλά επιχείρηση θα κάνω όπως τη βλέπω τη φάση αν δώσω λογαριασμό. Θα εισπράξω την αγάπη του κόσμου, που είναι πλούτος πραγματικός. Ενημέρωσα να προσέχουν, δεν δίνω λογαριασμό, δεν θέλω. Να μη γίνει κάτι ψεύτικο. Κάποιος θα παρουσιαστεί σαν Κουτσαβάκης. Μη γίνει κι έτσι, μη μας τα φάει κι άλλος και είμαι και υποχρεωμένος».

Για το ότι βγήκε στον αέρα για να μιλήσει για την κατάσταση αυτή είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Μπούζο:

«Κατ’ αρχήν μ’ έχουν πάρει από κανάλια ονόματα… κάτσε καλά. Δεν θέλω να βγω. Τελείωσε κουράστηκα. Βγαίνω σ’ εσάς γιατί είναι η πόλη μου και γουστάρω. Η επόμενη φορά που θα βγω δημόσια είναι στον Αρναούτογλου. Θα πάω. Θα κάνω τα διαδικαστικά να κατέβω κάτω. Θα μάθω το απόγευμα τις λεπτομέρειες. Ως τότε δεν θέλω να ξαναμιλήσω, δεν μου αρέσει. Γουστάρω Θεσσαλονίκη, την όλη φάση. Όταν με πήρες δεν ήθελα να βγω, αλλά μ’ έψησες, το αναγνωρίζω. Είσαι σκληρός διαπραγματευτής, να σε στείλουμε στο Eurogroup. Ποιος Βαρουφάκης;».

Για το αν ξέρει τι σημαίνει το επίθετό του, Κουτσαβάκης:

«Καταναλώνεις τσάμπα τις ερωτήσεις σου. Λες να μην ξέρω; Το επίθετό μου είναι Παπαϊωάννου. Το παρατσούκλι μου είναι Κουτσαβάκης! Έχω κι άλλο παρατσούκλι: Εσκομπάρ. Είμαι ίδιος λένε, εγώ δεν το έχω δει ποτέ πάντως».

Για το αν θα ξανακάνει πάρτι:

«Ναι εννοείται. Σήμερα. Σας καλώ όλους στις 11:00. Τι λες να το πω δημόσια; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Έχω θετική ενέργεια».

Για αν το πάρτι είχε κορίτσια;

«Γίνεται να μην έχει κορίτσια; Πάρτε με τηλέφωνο εκτός αέρα να σας πω μετά. Να βάλετε ένα τραγούδι με τον Αγάθωνα που έχω πει, το λέμε μαζί και σε βίντεοκλιπ. «Καλύτερα μονάχος μου κι ας κλαίω» είναι ο τίτλος. Εμφανίζομαι κι εγώ. Παίζω μπουζούκι. Δεν είναι καψούρικο το τραγούδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.