«Είμαι... άμπαλος!» Απολαυστικός Ιεροκλής για Βιεϊρίνια, Ιβάν και το πώς έγινε Ηρακλής!

Metrosport Team31 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Δε γκρανμάδερ», μίλησε αναφορικά με τη συνέντευξη που έκανε με τον ποδοσφαιριστή και αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά έδωσε και άλλες ενδιαφέροντες ατάκες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5: 

Αρχικά ανέφερε: «Αν σκεφτεί κανείς ότι ο Βιεϊρίνια μιλάει σε μία γλώσσα που δεν είναι η δική του, είναι δύσκολο, αλλά ήταν αρκετά ευχάριστος και χαλαρός. Στον Αντρέ είχε ενδιαφέρον η συνέντευξη να κάνω συνέντευξη με τον ίδιο και οι συνεργάτες μου πρότειναν να κάνουμε τον Βιεϊρίνια και δεν το κάναμε επειδή ήταν το κανάλι του Προέδρου του ΠΑΟΚ. Οι αθλητές έχουν ενδιαφέρον σαν προσωπικότητες και αν συνεχιστεί η εκπομπή θα κάνουμε και άλλους αθλητές σε όλα τα αθλήματα».

Για να συμπληρώσει: «Κρίνοντας από τους φιλάθλους των άλλων ομάδων - γιατί για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικός - ο ίδιος έδειξε ακεραιότητα χαρακτήρα και τον διαλέξαμε επίσης επειδή μπορεί να είναι ένας αθλητής που έχει συνδεθεί με έναν σύλλογο αλλά δεν βγάζει φανατισμό. Υπάρχουν παίκτες σύμβολα που είναι αποδεκτοί από όλες τις ομάδες».

Για το ενδεχόμενο να κάνει μία συνέντευξη με τον Ιβάν Σαββίδη: «Ευχαρίστως να κάνω μία συνέντευξη με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά είναι δύσκολο, αλλά αναφορικά με την Γενοκτονία που μίλησε ήταν κάτι που έδειξε την ειλικρινή του στάση».

Για τις ποδοσφαιρικές του εμπειρίες: «Εγώ είμαι αυτός που λέμε... άμπαλος. Όταν είμαι με φίλους μου και βλέπουν μπάλα και αναγκαστικά βλέπω και εγώ. Οι περισσότεροι μου φίλοι είναι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός και όταν παίζουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους, δεν μπορώ να μιλήσω»

Για το πως έγινε Ηρακλής: «Όταν γεννήθηκα στο χωριό μου με βάση τις επιρροές που είχα, έγινα ΑΕΚ. Όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη δεν είχα άλλη επιλογή από το να γίνω Ηρακλής με βάση τα όσα έβλεπα από τον Χατζηπαναγή. Νιώθουμε ένα είδος αδικίας με βάση τα όσα βιώνουμε οι φίλοι του Ηρακλή, γιατί είναι ιδιαίτερη αγάπη και μας λυπεί το ότι η θέση του Ηρακλή οφείλεται σε εξωαγωνιστικούς λόγους».

Αναφορικά με ποιους άλλους αθλητές θα ήθελε να καλέσει στην εκπομπή: «Εγώ ιδανικά θα ήθελα να καλέσω έναν παίκτη από κάθε ομάδα, αλλά θα ήταν αθλητική η εκπομπή έτσι. Ιδανικά θα ήθελα να έχω στην εκπομπή τον Κούδα, τον Χατζηπαναγή αλλά και από το μπάσκετ τον Πρέλεβιτς και τον Γκάλη, αλλά και τον Αντετοκούνμπο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.