Απολαυστικός Γεωργούντζος: Η χάρη που ζήτησε από τον Λουτσέσκου, το τάμα και το δώρο που του ετοίμασε

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Καλαμάτα, για τη διοργάνωση του Κυπέλλου. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με το Λουτσέσκου, το...τάμα και το δώρο που του έφερε.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Είμαι στη Θεσσαλονίκη, ετοιμαζόμαστε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Άλλαξε και ο διαιτητής τελευταία στιγμή, δεν θα σφυρίξει τελικά ο Πολυχρόνης.

Εγώ πάντως ένα πράγμα ζήτησα από τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Του είπα του Λουτσέσκου, ας βάλει και 3 και 4 γκολ, αλλά να μας αφήσει και εμάς να βάλουμε ένα. Έχω τάμα, θέλω να περιγράψω ένα γκολ της Καλαμάτας μέσα στη Τούμπα. Γιατί έχω φάει και 7. Ήμουν στο 7-0 εκείνη τη χρονιά που πέσαμε. Έγερνε το γήπεδο εκείνη την ημέρα, νομίζω να μην συμβεί το ίδιο και σήμερα.

Πάντως, εγώ του έφερα ένα δώρο από την Καλαμάτα, θα το δείτε το βράδυ. Είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον Λουτσέσκου. Είναι ειδική πατέντα που έγινε για τον Λουτσέσκου.

Μου αρέσει ο Ραζβάν, πολύ τον πάω. Μέχρι πρότινος είχα άλλη άποψη για αυτόν, αυτή που είχα σχηματίσει από τους δημοσιογράφους. Ωστόσο, στη Καλαμάτα άλλαξα γνώμη, γιατί τον γνώρισα από κοντά. Ήταν πολύ καλός, δεκτικός, αγκαλιά με όλο τον κόσμο. Κρατούσε και τα μικρόφωνα εκεί στη Καλαμάτα. Μιλούσε πολύ ώρα και κουράστηκε η δημοσιογράφος, και πήρε να το κρατήσει αυτός για να την ξεκουράσει.

Το σκορ που προβλέπω για σήμερα είναι 3-0. Αγαπάω τον ΠΑΟΚ, αγαπώ τη Θεσσαλονίκη!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.