Πάνω από 4 ώρες κατέθετε ο Μάριος Σιαμπάνης!

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2020

Περίπου τέσσερις ώρες διήρκεσε η κατάθεση του Μάριου Σιαμπάνη στο Αστυνομικό Μέγαρο και στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Metrosport.gr.

Ο τερματοφύλακας του Άρη προσήλθε νωρίς το βράδυ στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, η κατάθεση κράτησε πολλές ώρες και μάλιστα ο Σιαμπάνης περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα κατά τη δική του εκδοχή συνέβησαν. 

Ακολούθησε η κατάθεση του Γιώργου Δεληζήση. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και που μεταδόθηκαν και στη «Δίκη», ο Μάριος Σιαμπάνης μεταξύ άλλων υποστήριξε πως υπήρξε πράγματι συνάντηση στον Εύοσμο με πρόσωπο που του ζήτησε να έχει μειωμένη απόδοση, προσφέροντάς του σημαντικό χρηματικό ποσό, ότι το άτομο αυτό συνοδευόταν από τρίτο πρόσωπο. Ότι αρνήθηκε φυσικά να κάνει κάτι τέτοιο και πως ενημέρωσε αμεσα τη διοίκηση της ομάδας του. Περισσότερα ίσως  γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.