Αποκλειστικό: Ο ΠΑΟΚ προχωράει στη λύση του ΒΑΝ

Γιώργος Πετρίδης19 Δεκεμβρίου 2019

Η ανάγκη άμεσης ενίσχυσης της προσπάθειας του αγωνιστικού τμήματος έκανε εντονότερη την προσπάθεια των διοικούντων και τελικά έφερε αποτέλεσμα. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί ακόμη και μέχρι αύριο να προχωρήσει στην άρση του ΒΑΝ της υπόθεσης Κρουμπάλι.

Μετά από εντατικοποίηση της προσπάθειας, μέσα και από την παράλληλη προσπάθεια της συντονιστικής των συνδέσμων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metrosport.gr, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρήκε λύση σε αυτό το σημαντικό πρόβλημα που αποτελεί και το βασικότερο εμπόδιο στην πραγματοποίηση μιας αλλαγής στο ρόστερ.

Από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθεί η άρση του ΒΑΝ των 32 χιλιάδων στο θέμα Κρουμπάλι, ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα κληθεί να πάρει μία απόφαση και να επιλέξει μεταξύ των παικτών που του έχουν ήδη προταθεί.

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν στο ματς του μεθεπόμενου Σαββάτου κόντρα στον Ηρακλή, ο Δικέφαλος να εμφανιστεί με νέο πρόσωπο, πιθανότατα στην περιφέρεια του αφού εκεί εντοπίζεται από τον προπονητή του, το βασικότερο πρόβλημα του. Ο παίκτης που θα επιλεγεί θα αντικαταστήσει τον Αμάνζε Εγκεκέζε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.