Ο Ρούμπλεφ «φρέναρε» τον Τσιτσιπά και τον έβγαλε εκτός ATP Finals (vids)

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2022

Όλα έδειχναν πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είχε μπει με πολύ φόρα στη διοργάνωση και ήταν έτοιμος να κάνει την υπέρβαση. Δυστυχώς όμως, κόντρα στους οιωνούς, ο Έλληνας τενίστας έφτασε κοντά στη πηγή, αλλά δε κατάφερε να συνεχίσει... και να πιει τελικά νερό.

Εκτός διοργάνωσης, λοιπόν, τον «πέταξε» ο Αντρέι Ρούμπλεφ , που βρήκε τελικά τα τρωτά σημεία του Έλληνα και πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 σετ και πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals.

Για άλλη μια φορά, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας  μπήκε στο τερέν έτοιμος να σαρώσει τον αντίπαλό του και να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη κατάκτηση της διοργάνωσης, κερδίζοντας με ευκολία το πρώτο σετ κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ. 

Ωστόσο, τα δεδομένα ανατράπηκαν , αφού στο δεύτερο, από τα μισά και μετά, ο Στέφανος «έσβησε», με αποτέλεσμα να κάνει πολλά αβίαστα λάθη, να μην έχει ρυθμό από την βασική γραμμή και να μην βρίσκει τα (εξαιρετικά αποτελεσματικά κόντρα στον Μεντβέντεφ) ανεβάσματα στο φιλέ, με αποτέλεσμα ο Ρώσος αντίπαλός του να ισοφαρίσει σε 1-1 (3-6), και λίγο αργότερα να κάνει το 2-1. 

Με αυτή του τη νίκη ο Ρούμπλεφ θα βρει στο δρόμο του τον Κάσπερ Ρουντ στο επόμενο ματς, με φόντο τον τελικό της περίλαμπρης διοργάνωσης, την στιγμή που η σεζόν του Στέφανου- μια σεζόν με πολλά ups and downs έφτασε στο τέλος της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.