Αποκλεισμός για ένα παιχνίδι σε Νεοχωρούδα και Διάπλαση

Metrosport Team31 Μαρτίου 2022

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή του αποκλεισμού από έναν (1) αγώνα στα σωματεία, ΑΜΠΣ Διάπλασις και Νίκη Νεοχωρούδας, αρχής γενομένης από την 31.03.2022.

Σε εκτέλεση της ως άνω ποινής αποκλεισμού από αγώνες, οι αγώνες αμφοτέρων των σωματείων ματαιώνονται με υπαιτιότητά τους και κατακυρώνονται υπέρ των αντίπαλων σωματείων, με τέρματα 3-0.


Ματαιώνονται έτσι οι αγώνες του 1ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας Σταυραετός Ευξεινούπολης – Διάπλασις και Νίκη Νεοχωρούδας – Μακεδονία Ευκαρπίας, λόγω τιμωρίας των σωματείων «Διάπλασις» και «Νίκη Νεοχωρούδας»

Ακόμη τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών ο: Νικολαϊδης Δ. (Νίκη Νεοχωρούδας) και με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών ο:Ναζλίδης Γ. (Νίκη Νεοχωρούδας).


Επίσης, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για έναν (1) αγώνα στον κ. Ε. Χατζητζήβα, μέλος του Δ.Σ του σωματείου, Ελευθεριακός.

ΠΕ / ΕΠΣΜ: Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές και αξιωματούχο

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες της Κυριακής 20 Μαρτίου 2022 και του Σαββατοκύριακου 26 – 27 Μαρτίου 2022. Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν δέκα (10) ποδοσφαιριστές και τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας οι: Kopaci A. (Καμπανιακός), Κρανίας Ν. (ΑΟ Καρδίας), Κύρκος Η. (Αχιλλέας Τριανδρίας), Κωνσταντινίδης Η. (ΑΕ Αμπελοκήπων), Σαμολαδάς Ε. (ΑΕ Πυλαίας), Γραμματικόπουλος Ν. (Μέντεκας Καλαμαριάς), Μπαλόμπας Ι. (Μαγνησιακός Ιωνίας), Lami E. (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου), Επίσης, τιμωρήθηκε με ποινή μίας (1) αγωνιστικής ημέρας ο αξιωματούχος του σωματείου «Παύλος Μελάς», Ν. Δέδες (εκπρόσωπος).



Κατακύρωση αγώνα

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ο αγώνας του 4ου ομίλου της Β’ κατηγορίας Αισχύλος Ωραιοκάστρου – Ατρόμητος Φιλαδέλφειας κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου, Ατρόμητος Φιλαδέλφειας με τέρματα 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, Αισχύλος Ωραιοκάστρου με τέρματα 0-3, επειδή κρίθηκε υπαίτιο για την μη τέλεση του αγώνα.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.