Αποκαλύπτοντας ένα προσχεδιασμένο έγκλημα;

Αλέξανδρος Τσίγγος29 Μαρτίου 2021

Ένα χρόνο πανδημίας και ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο, πάντα βρίσκουμε εκείνα τα στοιχεία που μοιάζουν να είναι οι ενδείξεις ενός προμελετημένου εγκλήματος.

  1. Τον Ιανουάριο του 2020  ξεκινούν τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση των λαών.
  2. Πανεπιστημιακά ιδρύματα διακινούν μελέτες που δείχνουν μια πανδημία με εκθετική πρόοδο και θνησιμότητα που φτάνει στο 8%.
  3. Οι κυβερνήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ έχει κηρυχτεί παγκόσμια πανδημία, διατηρούν τα σύνορα τους ανοιχτά μέχρι το τέλος Μαρτίου.
  4. Μετά το πρώτο μούδιασμα και τον αιφνιδιασμό, επιστήμονες από όλο τον κόσμο αρχίζουν να παρουσιάζουν μια διαφορετική προσέγγιση και στην ίδια τη θνησιμότητα του ιού και την πιθανή προέλευση του από ανθρώπινα «χέρια».
  5. Όσο αυξάνονται οι ενδείξεις ότι υπάρχει πολιτική εργαλειοποίηση του ιού, τα κοινωνικά μέσα αλλά και τα ΜΜΕ λογοκρίνουν κάθε διαφορετικό αφήγημα.
  6. Οι πιέσεις των συμφερόντων του Bill Gates που έχει επενδύσει χοντρά στη βιομηχανία εμβολίων, οδηγούν την Ευρωπαϊκή Ένωση στο να καταργεί σε μια μόνο μέρα, όλη την πολιτική της απέναντι στα Γενετικά Τροποποιημένα Προϊόντα και τους οργανισμούς και αποδέχεται τη χρήση της γενετικής μηχανικής, ως επίσημη πλέον πολιτική.
  7. Το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ, δημοσιεύει το έγγραφο της Μεγάλης Επανεκκίνησης και την κατάργηση της ιδιοκτησίας για όλους τους πολίτες του κόσμου.
  8. Τα έγγραφα του ΟΗΕ για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, του Χένρυ Κισσιντζερ για τον υπερπληθυσμό του 1974, η ομιλία του Ροκφέλερ το 1994 για τι ίδιο θέμα, η μεγάλη Επανεκκίνηση και οι μαζικοί εμβολιασμοί «συναντιούνται» στην αποκάλυψη ενός σχεδίου που μοιάζει σαν την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ιωάννη για την ανθρωπότητα.
  9. Μιμηθείτε την Κίνα και μετασχηματίστε τα πολιτικά σας συστήματα σε Δικτατορικούς Κοινοβουλευτισμούς.

    Αυτή η διαδρομή στο βίντεο:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.