Αποκαλυπτικός Σάρι: «Η γυναίκα μου εκνευριζόταν μαζί μου, ήθελε να κόψω τα μαλλιά μου»

Metrosport Team13 Μαρτίου 2023

Σε ιδιαίτερες δηλώσεις προχώρησε ο προπονητής της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος μίλησε για τη συμφωνία που έχει κάνει με τη γυναίκα του για τα μαλλιά του, ενώ παρέθεσε και τις σκέψεις του για το πως αντιλαμβάνεται την προπονητική υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά, «ο λόγος για να είσαι προπονητής είναι να έχεις κίνητρο να αναζητάς την τελειότητα».

Αρχικά ανέφερε: «Ελπίζω να λείπει πάντα κάτι από τη Λάτσιο, γιατί ο λόγος για να είσαι προπονητής είναι να έχεις κίνητρο να αναζητάς την τελειότητα. Είναι καλύτερα αν ο στόχος είναι η ουτοπία, γιατί αυτό λειτουργεί σαν καύσιμο. Ο Νάγκελσμαν (προπονητής Μπάγερν) είναι ευλογημένος από τον Θεό, με ελάχιστη εμπειρία βρίσκεται να οδηγεί έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Εγώ προέρχομαι από γήπεδα με χώμα και λάσπη. Ο δρόμος προς την κορυφή ήταν ένα μεγάλο ταξίδι και το χάρηκα. Ως προπονητής είσαι το άθροισμα όλων των εμπειριών σου».

Ενώ μιλώντας στο sky sports italia, πρόσθεσε: «Η γυναίκα μου εκνευριζόταν μαζί μου, με κορόιδευε, ήθελε να κόψω τα μαλλιά μου. Βλέποντας ότι ήμασταν σε μια περίοδο που συνεχίζαμε να κερδίζουμε παιχνίδια, προσπάθησα να το αναβάλω λέγοντας ότι δεν μπορούσα να κόψω τα μαλλιά μου όταν τα πηγαίναμε τόσο καλά. Μετά την ήττα από την Άλκμααρ όταν με είδε στο σπίτι μού είπε: "Εντάξει, τώρα έχασες κόψε τα μαλλιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.