Το ανακοίνωσε ο Λουτσέσκου: Μέσα ο Τσόλακ, έξω ο Κούρτιτς -Τι είπε για τη... γυναίκα του!

Κώστας Πετρωτός16 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το ταξίδι στη Δανία και την αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ στο πλαίσιο του Conference League, ο προπονητής της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, παρέθεσε τις σκέψεις του γύρω από την επικείμενη αναμέτρηση, τον τρόπο προσέγγισης από τον Δικέφαλο ενώ μίλησε και για τους λόγους που άφησε εκτός λίστας τον Βαρέλα αλλά και τα διαδοχικά παιχνίδια που έχει η ομάδα.

Αρχικά ανέφερε για το εκτός έδρας γκολ που δεν ισχύει και για τον τρόπο προσέγγισης της αναμέτρησης: «Οι όροι είναι όροι και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στους όρους του παιχνιδιού, δεν μπορών να πω ότι μου αρέσει κάποιος κανονισμός περισσότερο. Η πρόκριση είναι κάτι που θα κριθεί στο παιχνίδι της Τούμπας μετά το παιχνίδι στη Δανία. Ξέρουμε ότι θα έρθουμε αντίπαλοι με μία καλή ομάδα, από ένα πολύ ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Έχουμε μία φιλοσοφία και ένα στυλ παιχνιδιού με το οποίο θα αντιμετωπίσουμε την Μίντιλαντ αύριο». 

Για τις ομοιότητες με τον παιχνίδι απέναντι στην Κοπεχάγη: «Είναι διαφορετικά τα παιχνίδια, είναι διαφορετικός ο τρόπος παιχνιδιού. Η Κοπεγχάγη έχει διαφορετικό τρόπο που προσεγγίζει το παιχνίδι στο αντίπαλο μισό του αντιπάλου με ένταση και της αρέσει να έχει την κατοχή σε εκείνο το σημείο του γηπέδου. Η Μίντιλαντ έχει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, με αρκετή πίεση και της αρέσει πολύ να «κλέβει» μπάλες και να τις εκμεταλλεύεται στο έπακρο».

Για το επιβαρυμένο πρόγραμμα της ομάδας: «Δεν πιστεύω ότι είναι δύσκολο γιατί έχουμε αρχίσει και εγώ να προσαρμοζόμαστε σε αυτό. Κοιμόμαστε 3-4 ώρες μετά το παιχνίδι, πηγαίνουμε στην προπόνηση, προετοιμάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Ενδιάμεσα ψάχνουμε κίνητρο και τον τρόπο να ανταποκριθούμε σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Μέσα σε όλα αυτά προσπαθώ να θυμηθώ και το πως είναι η γυναίκα μου. Για τους ποδοσφαιριστές είναι περίπου η ίδια ρουτίνα, με κάποιες σκέψεις ενδιάμεσα, είναι μία περίοδος που απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε, μία περίοδος που έχουμε την ψυχολογία 

Για την αποστολή και την ευρωπαϊκή λίστα: «Ο Κούρτιτς δεν θα είναι στην αποστολή, όπως και ο Μουργκ, αλλά θα είναι ο Τσόλακ και ο Κούτσιας. Ο Ίνγκασον έπρεπε να επιτρέψει μετά τον τραυματισμό του, ο Βαρέλα έχει κάποια θέματα με την ομάδα, ο Σοάρες είναι ένας παίκτης ''επένδυση'' για την ομάδα, με στοιχεία που δεν είχαμε μέχρι στιγμής. Χρειάζεται χρόνο για την προσαρμογή του στον σύλλογο, αλλά δεν τον βοηθάνε και οι συνθήκες που γίνονται οι προπονήσεις, καθώς είναι μετά από αγώνες και γίνονται σε γκρουπ, ο ίδιος αναμένεται να αποτελέσει ένα βασικό στέλεχος για την ομάδα. Στην κατάσταση στην οποία είμαστε, χρειαζόμαστε 18-19 παίκτες που θα είναι πάντα έτοιμοι, να υπάρχει μία πίεση, να μην επαναπαύεται κανείς. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και με αυτό τον τρόπο θα πορευτούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.