Ο Βλάνταν Ιβιτς ψάχνει σπίτι στη Θεσσαλονίκη!

Κώστας Πετρωτός28 Ιουνίου 2020

Μία απόλυτα διασταυρωμένη πληροφορία φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Μetrosport» και αφορά σε έναν πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ που το όνομά του συζητιέται αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Ο λόγος για τον Βλάνταν Ίβιτς που σύμφωνα με όσα έμαθε και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης η Μetrosport, το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει εντατική έρευνα για αποκτήσει (με αγορά ή ενοικίαση) σπίτι στην Θεσσαλονίκη. Ο Σέρβος τεχνικός, έχει βέβαια, σύζυγό που κατάγεται από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, ωστόσο το τάιμινγκ της συγκεκριμένης κίνησης σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μακάμπι, αλλά και το γεγονός ότι, όπως είχε αποκαλύψει και πάλι η «Μetrosport», τον Μάρτιο είχε δεχθεί διερευνητική κρούση από άνθρωπο του ΠΑΟΚ για την επιστροφή του στην Τούμπα, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει καταγραφεί στο ρεπορτάζ συνέχεια αυτής της κίνησης, καθιστούν την πληροφορία πολύ ενδιαφέρουσα.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε αφήσει πίσω του πολύ θετικό έργο στον ΠΑΟΚ και στην Μακάμπι κατάφερε να βάλει έντονα το στίγμα του κατακτώντας δύο σερί τίτλους. Πέρσι είχε τερματίσει 31 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο, ενώ φέτος κρατά το αήττητο τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι οφ. Πανηγύρισε χθες την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου Χθες το βράδυ η Μακάμπι Τελ Αβίβ «κλείδωσε» το back to back στην κατάκτηση των τίτλων επικρατώντας με 3 -0 της Χάποελ Τελ Αβίβ. Η ομάδα του 43χρονου τεχνικού είναι μπορστά στην βαθμολογία με 12 βαθμούς διαφορά από την Μακάμπι Χάιφα (81-69), τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος των πλέι οφ και έχει δεχθεί συνολικά μόλις 8 τέρματα.

Πλέον, επικεντρώνεται στον στόχο της κατάκτησης του του τίτλου αήττητη, κάτι που άγγιξε αλλά δεν κατάφερε πέρυσι και έχει να συμβεί από το Ισραήλ από την 1993-94, με την Μακάμπι Χάιφα.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο τίτλος πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες και τον Βλάνταν Ίβιτς.

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (28/6)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.