Αποκάλυψη Metropolis για Noor 1: Εμβάσματα που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με τίποτα

Metrosport Team15 Ιουλίου 2022

Ο Κυριάκος Θωμαίδης προχώρησε σε μία αποκάλυψη στο Metropolis 95,5 για το Noor 1. Η Home Land, που υπάγεται απευθείας στον πρόεδρο των ΗΠΑ, διαπιστώνει πως υπάρχουν εμβάσματα εκατομμυρίων δολαρίων που δεν δικαιολογούνται. Εμβάσματα που έχουν σχέση με παράνομη μεταφορά πετρελαίου από το Ιράν. 

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν εμβάσματα 22 εκατομμυρίων δολαρίων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με τίποτα. Τα ευρήματά τους έχουν να κάνουν με ιρανικό πετρέλαιο, με παράνομη μεταφορά ιρανικού πετρελαίου. Οι Αμερικάνοι το έχουν πιο ψηλά στην ατζέντα τους και από τα ναρκωτικά. Υπήρχε παράδειγμα Έλληνα εφοπλιστή που είχε μπει στην φυλακή για αυτό τον λόγο, επειδή είχε μεταφέρει ιρανικό πετρέλαιο παράνομα. Η Home land που ερευνά το θέμα, λογοδοτεί απευθείας στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Επίσης στον 4ο ανακριτή Πειραιά που βρίσκεται η υπόθεση, έχει πάρει δύο καταθέσεις και εχει κλείσει το κύκλο των καταθέσεων. Πρέπει να περιμένει τις διεθνείς συνδρομές.

Από τον Μάρτιο 2018 ισχύει η δίωξη. Θα τρέξει και μία άλλη υπόθεση, πως πρόεδρος ΕΠΣ εμπλέκεται σε θέμα ναρκωτικών. Μάλιστα είναι σε δικογραφία που ξεκινησε από το αστυνομικό τμήμα Ναυπακτίας. Το αδίκημα είναι προμήθεια ναρκωτικών.




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.