Μένει ελεύθερος ο Πρίγιοβιτς! Ο ΠΑΟΚ και η επιθυμία του παίκτη

Κώστας Πετρωτός10 Απριλίου 2021

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα είναι ελεύθερος όταν ανοίξει η μεταγραφική αγορά το καλοκαίρι. Η είδηση προφανώς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ειδικά για τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ο Σέρβος κίλερ παραμένει ακόμη σημείο αναφοράς με τα 55 γκολ και τις 8 ασίστ σε 86 παιχνίδια και φυσικά την καθοριστική συμμετοχή του στην κατάκτηση του αήττητου Πρωταθλήματος και των τριών Κυπέλλων στην εποχή Σαββίδη.

Πώς ακριβώς θα αποδεσμευτεί ο «Πρίγιογκολ» από το μυθικό συμβόλαιο των 5,4 εκατ. ευρώ ετησίως, με διάρκεια ως το 2023 που έχει με την Αλ Ιτιχάντ; Οι πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι οι Αραβες εδώ και καιρό δεν τηρούν τους όρους του συμβολαίου, υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις στις πληρωμές των δόσεων προς τον 31χρονο στράικερ που έχει πλέον το δικαίωμα να αναζητήσει άλλες λύσεις και ήδη έχει αρχίσει να ψάχνει την ελευθερία του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει αρχίσει επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών για τα πολλά οφειλόμενα που υπάρχουν από την Αλ Ιτιχάντ προς εκείνον και οι συζητήσεις μπορεί να καταλήξουν μέχρι και στην αμοιβαία λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Από το περιβάλλον του Πρίγιοβιτς τηρείται σιγή ιχθύος, ωστόσο, είναι προφανές ότι τα μηνύματα ότι επίκειται σοβαρή εξέλιξη στην σχέση του με την Αλ Ιτιχάντ έχουν ήδη φτάσει στο Βελιγράδι γι’ αυτό και υπάρχει κινητικότητα από πλευράς Ερυθρού Αστέρα που βάζει μπρος ένα φιλόδοξο πρότζεκτ για να ξαναβρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ατζέντης που γνωρίζει πολύ καλά την σαουδαραβική αγορά, αλλά θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, έλεγε χθες στην στήλη ότι πλέον πρέπει να γίνει τρομερή ανατροπή δεδομένων για να παραμείνει ο Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ και μετά το καλοκαίρι και εκτίμησε ότι το ποσοστό για μείνει ελεύθερος ξεπερνά το 80%.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στα δύο και πλέον χρόνια που ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται στην Αλ Ιτιχάντ (πέρυσι, βέβαια, ουσιαστικά δεν αγωνίστηκε, αφού έψαχνε ομάδα, αλλά οι διαπραγματεύσεις «κολλούσαν» στις υψηλές απαιτήσεις των Αράβων), μετρά 55 συμμετοχές, 24 γκολ και 7 ασίστ.

Ηθελε να γυρίσει


Θα ήταν παράλειψη να μην συνοδεύσουμε το ρεπορτάζ για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που σημειωτέον δεν αγωνίστηκε χθες στο παιχνίδι Κυπέλλου της Αλ Ιτιχάντ με την Αλ Χιλάλ, με την υπενθύμιση των κατά καιρούς δηλώσεών του ότι θα ήθελε μελλοντικά να συνεργαστεί ξανά με τον ΠΑΟΚ. Και ακόμη, επειδή υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα πέρυσι που ήταν ανενεργός, θα πρέπει να τονίσουμε το εξής: Οι επιδόσεις του στο σκοράρισμα στην Αλ Ιτιχάντ μόνο κακές δεν ήταν. Στον ΠΑΟΚ πετύχαινε γκολ κάθε 113 λεπτά, ενώ στην Σαουδική Αραβία βάζει ένα ανά 140 λεπτά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.