Αποκάλυψη Λουτσέσκου στη Ρουμανία για το περσινό μπάτζετ του ΠΑΟΚ και η σύγκριση με Ολυμπιακό

Metrosport Team08 Ιουνίου 2022

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε το παρών στο πλατό της εκπομπής Fotbal Club και αποκάλυψε ότι έφτασε με τον ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League με έναν προϋπολογισμό σημαντικά περιορισμένο που ήταν μεταξύ 20 και 25 εκατομμυρίων ευρώ. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ σε σχετική συζήτηση με τον προπονητή της Κλουζ, Νταν Πετρέσκου, περί μπάτζετ και ευρωπαϊκής πορείας απάντησε στους ισχυρισμούς του συμπατριώτη του ότι δεν μπορεί μια ομάδα να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη με προϋπολογισμό μεταξύ 10 και 20 εκατ. ευρώ. 

Ο προπονητής της Κλουζ ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας ζήτησε προϋπολογισμό τουλάχιστον 40 εκατομμυρίων ευρώ για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, αλλά ο Ράζβαν Λουτσέσκου έφτασε στα προημιτελικά του Conference League με μπάτζετ μεταξύ 20 και 25 εκατομμυρίων ευρώ. 

«Κατά την άποψή μου, οι ελληνικές ομάδες πρέπει να είναι όλες στην Ευρώπη και μετά την άνοιξη. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν ήμασταν μόνο δύο, εμείς και ο Ολυμπιακός Εκεί μπαίνουν πολύτιμοι παίκτες, παίρνουν και περισσότερα χρήματα οι ομάδες», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Ο Ολυμπιακός νομίζω ότι έχει μπάτζετ γύρω στα 40.000.000 ευρώ, εμείς έχουμε κάπου 20-25.000.000 ευρώ. Κερδίσαμε συνολικά 16.000.000 ευρώ γιατί φτάσαμε στα προημιτελικά του Conference League».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.