Κίνηση ΠΑΟΚ για νέο δανεισμό του Μπάμπα!

Κώστας Πετρωτός06 Μαΐου 2021

Παρότι αντιμετωπίστηκε με μεγάλη επιφυλακτικότητα στην αρχή της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, ο Μπάμπα Ράχμαν έχει ήδη κερδίσει τον σεβασμό των ανθρώπων της ομάδας με τις εμφανίσεις του. Ο 27χρονος Γκανέζος φουλ μπακ μετρά ήδη 14 παιχνίδια, με μία ασίστ και ένα γκολ και το θετικότερο όλων είναι ότι όσο περισσότερο αγωνίζεται, τόσο περισσότερο πείθει ότι είναι παίκτης υψηλού επιπέδου και ο ΠΑΟΚ αξίζει να ψάξει το ενδεχόμενο παραμονής του και την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95,5, στην Τούμπα έχουν ήδη αποφασίσει να κάνουν κίνηση για νέο δανεισμό του Μπάμπα. Έχουν ήδη γίνει κάποιες προκαταρκτικές επαφές, ωστόσο, οι ουσιαστικές διαπραγματεύσεις αναμένεται να γίνουν μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι παράγοντες του λονδρέζικου συλλόγου έχουν ρίξει εκεί όλο το βάρος.

Το μεγαλύτερο όπλο για τον ΠΑΟΚ είναι η θετική στάση του ίδιου του παίκτη. Αν δεν αλλάξει κάτι, ο Μπάμπα θα είναι εκείνος που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο να πείσει τους ανθρώπους της Τσέλσι ότι είναι και προς το συμφέρον της φημισμένης ομάδα, ο ίδιος να παίξει και του χρόνου στον ΠΑΟΚ και να βάλουν στην άκρη τις σκέψεις πώλησης που κάνουν.

Θυμίζουμε ότι ο Μπάμπα ήρθε στην Τούμπα με συμφωνία που ήθελε τον ΠΑΟΚ να καλύπτει μόνο περίπου 180.000 ευρώ από τα συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ του ετήσιου συμβολαίου του (με τους φόρους ο παίκτης κοστίζει σχεδόν 3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στην Τσέλσι).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.