Η Φερεντσβάρος θέλει με αγορά τον Εσίτι, ζητά πολλά η πλευρά του παίκτη

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2022

Γράφουν οι: Γ. Καστάνης - Κ. Πετρωτός

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έχει ολοκληρωθεί για την Ελλάδα, ωστόσο, στον ΠΑΟΚ υπάρχει μία υπόθεση ανοιχτή και αυτή δεν είναι άλλη από το ενδεχόμενο μετακίνησης του Αντερσον Εσίτι.

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες, η Φερεντσβάρος, έχοντας δικαίωμα μεταγραφής μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου όπως ορίζει η Ομοσπονδία της Ουγγαρίας, θέλει τον θηριώδη Νιγηριανό χαφ, ωστόσο, σήμερα η «Μ» και το metrosport.gr αποκαλύπτουν ότι η συζήτηση γίνεται για την εξαγορά και όχι τον δανεισμό των δικαιωμάτων του.

Ο ουγγρικός σύλλογος και ο ΠΑΟΚ έχουν ουσιαστικά καταλήξει σε μία φόρμουλα συμφωνίας, ωστόσο, ο ατζέντης του παίκτη, Γουίλαμ Ντ’ Αβίλα εμφανίζεται να ζητά πολύ υψηλή αμοιβή για τον πελάτη του, ένα ποσό που η ουγγρική ομάδα δεν προτίθεται να πληρώσει. 

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να δείξει στον Εσίτι ότι είναι καλύτερο και για εκείνον και γα τον Δικέφαλο που πλέον δεν βασίζεται αγωνιστικά πάνω του να κάνει αποδεκτή την πρόταση της Φερεντσβάρος, προς το παρόν όμως ο Νιγηριανός ακολουθεί την γραμμή του ατζέντη του. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Εσίτι με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος μέσος εθεάθη χθες το απόγευμα να κάνει έξτρα προπόνηση με γυμναστή σε ανοιχτό χώρο στην Δυτική Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.