Εκλεισε Τσόλακ ο ΠΑΟΚ!

Κώστας Πετρωτός17 Σεπτεμβρίου 2020

 Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή στην υπόθεση του Αντόνιο Τσόλακ και ο 27χρονος Κροάτης φορ με γερμανικό διαβατήριο θα ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».

 Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, παρότι μέχρι το μεσημέρι η υπόθεση δεν φαινόταν να έχει εξέλιξη σύμφωνα με όσα υποστήριζε ο πρόεδρος της κροατικής ομάδας Νταμίρ Μίσκοβιτς, μέσα στην ημέρα έγινε συνάντηση στο Βελιγράδι η οποία οδήγησε τις δύο πλευρές σε συμφωνία με ένα ποσό ύψους 3,5 εκατ. ευρώ. 

Μέσα στην ημέρα αναμένεται οριστική εξέλιξη και ο 27χρονος, ύψους 1.88μ. φορ με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα και την πολύχρονη καριέρα στα γερμανικά γήπεδα με τελευταίο σταθμό πριν την Ριέκα την Χόφενχαϊμ θα ντυθεί στα «ασπρόμαυρα», καλύπτοντας το κενό που άφησε ο Τσούμπα Άκπομ.

Ποιος είναι ο Τσόλακ

Ο Αντόνιο Τσόλακ είναι Κροάτης, γεννημένος στο Λούντβιγκσμπουργκ της Γερμανίας και άρχισε την καριοέρα του από τις Ακαδημίες της Στουτγάρδης. 'Εχει αγωνιστεί σε Χοφενχάιμ, Καϊζερσλάουτερν, Νυρεμβέργη, Ίνγκολσταντ, Ντάρμσταντ, Καρλσρούη, αλλά και στην Πολωνία με τη Λέχια Γκντανσκ. Στην Ριέκα πήγε αρχικά δανεικός από την Χοφενχάιμ και στην συνέχεια η κροατική ομάδα τον αγόρασε έναντι 850.000 ευρώ. Πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ στην Κροατία, βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου και είχε συνολικά 26 γκολ σε 40 αγώνες. Aπό τον Ιανουάριο του 2018 που πήγε αρχικά δανεικός από τη Χοφενχάιμ στην Ριέκα μετρά 51 γκολ και 15 ασίστ σε 90 ματς. Παίζει κυρίως με το δεξί πόδι, είναι δυνατός και κάνει και βρόμικη δουλειά μέσα στο γήπεδο, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της πατρίδας του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.