Αποκαλύψεις Πιόρο για τον Σφιντέρσκι: Η νεαρή του ηλικία, η πρόβλεψη του παππού του και οι ομάδες που τον ήθελαν

Metrosport Team12 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Άνταμ Πιόρο και μίλησε για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, τονίζοντας πώς είναι χαρούμενος για την εξέλιξη που έχει στον ΠΑΟΚ, ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τότε που ήταν μικρός σε ηλικία ο Πολωνός επιθετικός. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις προπονήσεις που είχε ο νεαρός στράικερ του Δικεφάλου την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Παρακολουθούμε τον Κάρολ μέσα από το Youtube και χαίρομαι για την εξέλιξη που έχει στον ΠΑΟΚ. Η πολωνική τηλεόραση δεν δείχνει ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά αν ένας ποδοσφαιριστής από τη χώρα τα πάει πολύ καλά στον σύλλογο που βρίσκεται, δείχνει στιγμιότυπά του. 

Εγώ τον προπονούσα από ηλικία 8 χρονών. Από τότε έδειχνε ότι είναι ένα παιδί που δεν θέλει να χάνει, είχε καλό αριστερό πόδι και έδινε τα πάντα για να μην χάνει ούτε στις προπονήσεις, ούτε στους αγώνες. Στο σωματείο αυτό έπαιζε και ο παππούς του που έλεγε ότι θα παίξει μέχρι τη Γ' Εθνική. Τώρα, σίγουρα με την εξέλιξη που έχει και στο επίπεδο που έφτασε, θα τον χαίρεται και θα τον καμαρώνει από ψηλά. 

Πολλά παιδιά από τότε έπαιξαν σε μικρές κατηγορίες, όμως ο Κάρολ έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Και ο ίδιος το πίστευε ότι μπορεί να τα καταφέρει. Έχω επαφή μαζί του, μιλάμε πολύ στο Facebook, του έδωσε συγχαρητήρια και για το γκολ που πέτυχε με την Εθνική Πολωνίας. Το τέρμα που σημείωσε με την Ανδόρα ήταν η μέρα που είχε πεθάνει ο παππούς του. 

Όταν έρχεται εδώ, βοηθάει οικονομικά την ομάδα, αλλά και δίνει συμβουλές στα μικρά παιδιά για να μπορέσουν να εξελιχθούν. Γνωρίζω ότι η Μπολόνια, η Ουνιόν Βερολίνου και μία τουρκική ομάδα είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ίδιο. Πιο κοντά, ήταν ο ιταλικός σύλλογος. 

Δεν βιάζεται να κάνει το επόμενο βήμα. Έχοντας κοντά του τον Λεβαντόφσκι θα τον βοηθήσει να γίνει ακόμα καλύτερος και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.