Ενεργό μέχρι το καλοκαίρι το συμβόλαιο Ίβιτς στην Γουότφορντ

Κώστας Πετρωτός28 Δεκεμβρίου 2020

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ξαφνιάστηκαν από την ξαφνική αποχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς από τον πάγκο της Γουότφορντ, καθώς δεν είχαν περάσει πολλές μέρες από την ανάδειξή του ως κόουτς του μήνα Νοεμβρίου στην Τσάμπιονσιπ.

Όσοι γνώριζαν, ωστόσο, το παρελθόν του ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας, Τζανπάολο Πότσο απλά προσέθεσαν ένα ακόμη όνομα στην λίστα των προπονητών που έχει «καθαρίσει» με συνοπτικές διαδικασίες από τον πάγκο της.

Από την περίοδο 2018 μέχρι και σήμερα έχει ήδη απολύσει 7 προπονητές (μεταξύ αυτών και ο Μάρκο Σίλβα, πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Εβερτον και ο Κικε Φλόρες που έχει περάσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Βαλένθια και την Μπενφίκα).

Φαίνεται, όμως, ότι και ο ίδιος ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ είχε «μετρήσει» το παρελθόν του Πότσο, γι αυτό και φρόντισε να βάλει έναν όρο στο συμβόλαιό του (όπως και των συνεργατών του) που το διατηρεί ενεργό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ίβιτς παραμένει στην Αγγλία και ψάχνει ομάδα και μόνο αν υπογράψει νέο συμβόλαιο θα πάψει να ισχύει το παρόν με την Γουότφορντ.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.