Επιτροπή εφέσεων: Καθυστερεί την υπόθεση του ΠΑΟΚ ο Γιαρένης!

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2020

Στην αποκάλυψη ότι η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, προεδρεύοντος του Ηλία Γιαρένη καθυστερεί σημαντικά την υπόθεση της φερόμενης πολϋιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη προχώρησε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ακούστηκαν στο Metropolis 95,5 η επιτροπή εφέσεων που συγκροτήθηκε πρόσφατα μετά από συνέλευση της ΕΠΟ και ο νέος πρόεδρος της επιτροπής, Ηλίας Γιαρένης, για τον οποίο είχε αποκαλυφθεί ότι οι δύο κόρες του υπήρξαν κολυμβήτριες του Ολυμπιακού, στις πρώτες της συνεδριάσεις δεν έχει βάλει ως θέμα την υπόθεση του ΠΑΟΚ για την φερόμενη πολυϊδιοκτησία μετά και από την επιστροφή της από το CAS, αλλά άλλες υποθέσεις ήσσονος σημασίας.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχει κίνδυνος η συγκεκριμένη υπόθεση να τραβήξει χρονικά, ίσως και μετά τον Μάρτιο, όταν δηλαδή το πρωτάθλημα θα έχει μπει στην τελική του ευθεία, με τον ΠΑΟΚ να κρατείται σε ένα ιδιότυπο «καθεστώς ομηρίας», μέχρι την εκδίκαση. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την διάταξη Γεραπετρίτη, που έχει κατατεθεί στη Βουλή, υπάρχει πλέον δυνατότητα επιβολής κυρώσεων (αφαίρεση βαθμών κλπ) και σε επόμενο πρωτάθλημα, άρα υφίσταται κίνδυνος για τον ΠΑΟΚ. Επομένως, περιέργως  ο κ. Γιαρένης και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής δεν δικάζουν άμεσα την υπόθεση, βάζοντάς την στο συρτάρι.

Ο κ. Γιαρένης πάντως παρά τη σχετική συζήτηση για την σχέση που είχαν οι κόρες του με τον Ολυμπιακό, ούσες αθλήτριες του συλλόγου, έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αυτοεξαιρεθεί από την προεδρία της επιτροπή εφέσεων, κάτι που στο παρελθόν έχουν πράξει άλλοι δικαστικοί θεωρώντας ότι υπάρχει ασυμβίβαστο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.