Απογοητευτική η εικόνα στο Ιβανώφειο, στα όριά τους οι παίκτες

Στέλιος Παρθενάκης24 Δεκεμβρίου 2021

Η αποχή από τις προπονήσεις, ενδεχομένως, να αποτελεί το μικρότερο κακό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον Ηρακλή, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ξένοι και Ελληνες παίκτες ήδη έδωσαν εντολή στους ατζέντηδές τους ούτως ώστε να αποχωρήσουν από την ομάδα!

Εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, ο Θόδωρος Δρακόπουλος υπόσχεται πληρωμές εντός των επόμενων ημερών. Στην τελευταία του δέσμευση, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηρακλής εγγυήθηκε ότι θα γίνουν σήμερα και χθες πληρωμές. 

Βάσει των όσων έλαβαν χώρα στους τελευταίους μήνες, προφανώς ελάχιστοι πιστεύουν ότι θα φανεί συνεπής από τη στιγμή που δεν το έκανε στο προηγούμενο διάστημα. Υπό αυτές τις συνθήκες, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των παικτών και αποφασίστηκε να συνεχιστεί η αποχή από τις προπονήσεις ως μέτρο πίεσης αν και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι εξ’ αυτών έχουν χάσει την πίστη τους.

Το σίγουρο είναι ότι η εικόνα της ατομικής προπόνησης θα συνεχιστεί σίγουρα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά κανείς δεν μπορεί να προγραμματίσει τι μπορεί να γίνει…

Ας ελπίσουμε ότι ίσως και σήμερα να υπάρχει καταβολή έναντι, μιας και είναι αρκετοί οι μήνες που οφείλει η διοίκηση σε όλη την ομάδα, όπως επίσης και σε συνεργάτες που απλά επιδεικτικά αγνοεί και δεν εξοφλεί...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.