Αποφασίζουν για τα συμβόλαια

Γιώργος Στράντζαλης19 Μαΐου 2020

Στη συνάντηση της περασμένης Πέμπτης ο Θόδωρος Καρυπίδης δεσμεύτηκε ότι εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει νέα επαφή με τους ανθρώπους του Αρη και συγκεκριμένα με τον Άγγελο Χαριστέα, προκειμένου να αναφέρει με ακρίβεια τον αγωνιστικό προϋπολογισμό της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. 

Εφόσον συμβεί αυτό και παρθούν οριστικές αποφάσεις επί του αγωνιστικού, τότε οι Κιτρινόμαυροι είναι σε θέση να δρομολογήσουν άμεσα τις επαφές με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στις 30/6, συμπεριλαμβάνονται στο πλάνο της επόμενης ημέρας, και λόγω FIFA θα πρέπει να γίνει επέκταση προτού λήξουν.

Στον Αρη έχουν έτοιμα πλάνα για όλα τα ενδεχόμενα, είτε δηλαδή με το ban της FIFA, είτε εάν αυτό αρθεί από τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν μέσω Κυβέρνησης και μέσω του CAS. Κοινός παρονομαστής των δύο πλάνων είναι η επέκταση συγκεκριμένων συμβολαίων, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι περίπου τα μισά από τα 14 στο σύνολο που λήγουν. 

Πλην των Γκάμα και Ματίγια, που ούτως ή άλλως ήταν προτεραιότητα, στο πλάνο συμπεριλαμβάνονται οι Κουέστα, Κόρχουτ, Τόνσο, Λάρσον, Σόουζα και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ο Ιντέγε, ενώ σκέψεις γίνονται και για τον Ντιγκινί, άσχετα αν προκύπτουν “φήμες” που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει ήδη με άλλη ομάδα. 

Κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις βέβαια έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, που αφορά είτε τον χρονικό ορίζοντα των προτάσεων για επέκταση είτε το οικονομικό σκέλος και τα μπόνους. 

Για κάποιους παίκτες μάλιστα δεν έχει παρθεί ακόμη οριστική απόφαση (βλ. Λάρσον, Σόουζα, Τόνσο) και εν πολλοίς η παραμονής τους θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο είναι σε θέση να προσαρμοστούν στα οικονομικά “θέλω” της ομάδας. 

Για τους παραπάνω λόγους, γίνεται κατανοητό πως η νέα επικοινωνία του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άγγελο Χαριστέα είναι καταλυτική, έτσι ώστε να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις και έπειτα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις σε αγωνιστικό επίπεδο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.