Αποφασίζει το Διαιτητικό για Μήτρογλου

Γιώργος Στράντζαλης23 Μαρτίου 2023

Ο Κώστας Μήτρογλου κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Αρης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας την επιβολή κυρώσεων για τη μη καταβολή της τελευταίας δόσης του διακανονισμού. Μια πράξη η οποία εντάσσεται στο σύνολο αυτών που αποδεικνύουν τις εκδικητικές προθέσεις του 35χρονου ποδοσφαιριστή. 

Στην προσφυγή του ζητάει τόσο την ανάκληση των δελτίων των παικτών που αποκτήθηκαν τον περασμένο Γενάρη παράλληλα της ξεκάθαρης πρόθεσής του στη δημιουργία συνθηκών μη αδειοδότησης της ΠΑΕ Αρης. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι δεν υφίσταται ζήτημα ανάκλησης των δελτίων αλλά το ζήτημα απαιτείται να διευθετηθεί γιατί αφορά την αδειοδότηση της εταιρίας. Κατά τις ίδιες πηγές το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ καλείται να αποφασίσει μεταξύ της αίτησης του παίκτη και της ανταίτησης της ΠΑΕ Αρης. 

Στη δική του αίτηση ο Κώστας Μήτρογλου ζητά την άμεση καταβολή του συνόλου της οφειλής (περίπου 350.000 ευρώ) και στη δική του ανταίτηση η ΠΑΕ Αρης θέλει τον διακανονισμό του ποσού σε δέκα ισόποσες δόσεις. Η απόφαση αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και φυσικά υπάρχει ο κίνδυνος να χρειαστεί να καταβάλλει άμεσα η ΠΑΕ Αρης το σύνολο της οφειλής. 

Είναι προφανές ότι το ζήτημα βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του Διαιτητικού Δικαστηρίου, αν θα λειτουργήσει δηλαδή υπέρ του παίκτη ή της αθλητικής ανώνυμης εταιρίας. Σε κάθε περίπτωση, το νέο επεισόδιο στη σχέση Αρη-Μήτρογλου επιβεβαιώνει τις κακές σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών καθώς είναι η δεύτερη φορά που ο έμπειρος παίκτης προχωρά σε ακραία νομικά μέτρα λόγω καθυστέρησης στην καταβολή μιας δόσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.