Αποφασίζει ο Ιντέγε, καμία πρόταση για τον Ροζ

Metrosport Team02 Μαΐου 2020

Ένα από τα πολλά ζητήματα που έχει να διαχειριστεί η διοίκηση του Άρη αφορά το μέλλον συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ναι μεν έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, βρίσκονται όμως στο μεταγραφικό ραντάρ ομάδων από το εξωτερικό και το ενδεχόμενο κατάθεσης επίσημης πρότασης φαντάζει άκρως ρεαλιστικό. Στην κατηγορία αυτή ανήκει σίγουρα ο Λίντσεϊ Ροζ. Η περίπτωση του Μπράουν Ιντέγε είναι τελείως διαφορετική αλλά καθ’ όλα σημαντική, αφού η αναφορά γίνεται για τον βασικό επιθετικό της ομάδας. Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Σχετικά με το μέλλον του Γάλλου αμυντικού, τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Ο Άρης δεν του έχει βάλει “πωλητήριο”, αλλά δεν θα πει “όχι” στην προοπτική κατάθεσης μίας πρότασης η οποία θα είναι συμφέρουσα προς τον σύλλογο. Η οικονομική βάση στην οποία συζητάει είναι το ένα εκατομμύριο ευρώ. Για την ώρα καμία ομάδα δεν έχει πλησιάσει τα “θέλω” του Άρη. Τις τελευταίες ώρες στη Σερβία γίνεται λόγος για αλλαγή στάσης τόσο του Άρη όσο και του Ερυθρού Αστέρα. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι να αποδεχτούν την πρόταση των 750.000 ευρώ που φέρεται να κατέθεσε ο Ερυθρός Αστέρας.

Ωστόσο, πληροφορίες δικές μας αναφέρουν ότι αυτή η πρόταση δεν έχει κατατεθεί, συνεπώς δεν συζητήθηκε. Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του σερβικού συλλόγου για τον ποδοσφαιριστή αλλά και προφανές ότι οι επόμενες ημέρες θα δείξουν το μέλλον αυτής της υπόθεσης. Ενδιαφέρον για τον Γάλλο παίκτη έχει εκφράσει και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που έχει την οικονομική δυνατότητα, ενώ το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ φαίνεται να έχει αποσυρθεί λόγω οικονομικών ζητημάτων.

Πάμε και στην περίπτωση του Ιντέγε. Σε προηγούμενα ρεπορτάζ είχαμε αναφερθεί στο μέλλον του Νιγηριανού και πως είναι στην ευχέρεια του Άρη αν θα του καταθέσει πρόταση ανανέωσης, όπως επίσης και θέμα διάθεσης του ποδοσφαιριστή. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι δεδομένο ότι δεν μπορούν να καλύψουν ξανά ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο (550 χιλιάδες + μπόνους), κι αν θα του καταθέσουν πρόταση αυτή θα είναι με τα μισά χρήματα. Συνεπώς το μέλλον του Ιντέγε εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο. Τις τελευταίες ημέρες το όνομά του “παίζει” δυνατά στην Τουρκία, με τη Μαλάτιασπορ να του έχει έτοιμη πρόταση. Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη ομάδα τον είχε προσεγγίσει τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά τότε ο Ιντέγε είχε βάλει μόνος του “φρένο” στην οποιαδήποτε κουβέντα. Από τη στιγμή που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος όμως, έχει κάθε δικαίωμα να συζητήσει και να σκεφτεί το μέλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα είχε κουβέντα με άνθρωπο που λειτουργεί για τον σύλλογο της Τουρκίας, και του κατατέθηκε πρόταση για συμβόλαιο 1,6 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια. Πρόκειται για μία άκρως δελεαστική προσφορά, την οποία αναμένεται να εξετάσει ο 31χρονος επιθετικός. Αν και σύμφωνα με το περιβάλλον του στην παρούσα φάση δεν δείχνει θετικός να αγωνιστεί στην Τουρκία, αλλά θα ήθελε να επιστρέψει στο αγγλικό Πρωτάθλημα, ενώ θα τον ενδιέφερε και η προοπτική του MLS.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.