Τι θα κρίνει την παραμονή του Ιντέγε στον Άρη

Metrosport Team23 Απριλίου 2020

Ολα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σε ότι αφορά το μέλλον του, άφησε ο Μπράουν Ιντέγε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νιγηρίας και σημείωσε ότι θα αποφασίσει μαζί με την οικογένειά του. Ο 31χρονος επιθετικός του Αρη, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται (θεωρητικά) στις 30 Ιουνίου δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο, δείχνοντας έτσι για ακόμη μία φορά πως δεν έχει ξεγράψει την προοπτική νέας συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους. 

Η κουβέντα του με τον Αρη

Το συμβόλαιο του Νιγηριανού συμπεριλαμβάνεται στα 14 που λήγουν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και από τον Αρη δεν έχει γίνει ακόμη κάποια κρούση για να συζητήσουν την προοπτική της εκ νέου συνεργασίας τους. Η περίπτωση του Ιντέγε είναι καθαρά θέμα διάθεσης των δύο πλευρών και διαχείρισης, διότι μιλάμε για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα (ετήσιες απολαβές 550 χιλιάδες ευρώ δίχως τα μπόνους). 

 Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κρύψει ότι τον εξιτάρει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται και του δίνει κίνητρο ώστε να κάνει καλύτερα τη δουλειά του, αλλά σίγουρα εφόσον οι δύο πλευρές καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν το ενδεχόμενο νέου συμβολαίου πολύ σημαντικότερο ρόλο θα παίξει το οικονομικό και τότε πολλά μπορεί ν’ αλλάξουν. 

Με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, τη συρρίκνωση του μπάτζετ και το πλαφόν που έχει αποφασιστεί να μπει στα συμβόλαια, ο Αρης δεν μπορεί σίγουρα να “σηκώσει” και τη νέα σεζόν ένα τόσο βαρύ συμβόλαιο. Συνεπώς, τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα θα πρέπει να διαχειριστούν σωστά την κατάσταση με σκοπό να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξέλιξη και για τους δυο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.