Αποφασιστικό βήμα παραμονής του ΠΑΟΚ Β, 1-0 τον Καμπανιακό

Πέτρος Χαριζακλής21 Απριλίου 2024

Το αποφασιστικό βήμα παραμονής που χρειαζόταν έκανε ο ΠΑΟΚ Β, κερδίζοντας με 1-0 τον Καμπανιακό και πλέον βρίσκεται στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν. Η ομάδα της Χαλάστρας με αυτή την ήττα έπεσε στην 9η θέση των πλέι άουτ και ο κίνδυνος υποβιβασμού είναι ορατός.

Το παιχνίδι δεν ήταν εντυπωσιακό και δεν είχε πολλές ευκαιρίες, όμως ο ΠΑΟΚ Β' βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 35' με τον Σπυράκο.

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 7ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κανίς, ο Μανωλιούδης πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κασαπίδη. Λίγο αργότερα ο Σαρβανίδης είχε διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Στο 35ο λεπτό ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ όταν ο Σπυράκος έκανε τη κίνηση από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα -σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν για δεύτερο γκολ. Στο 51' ο Σπυράκος έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Γκούμα, αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Κασαπίδη, με τον τερματοφύλακα του Καμπανιακού να αποκρούει σε κόρνερ. Εξι λεπτά αργότερα ο Γαρύφαλλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 61ο λεπτό ο Γρόσδης ήταν αυτός που έφτασε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασαπίδη.

Στο τελευταίο μισάωρο ο ρυθμός έπεσε και λόγω της βροχής που έκανε το γήπεδο βαρύ. Στο τελευταίο πεντάλεπτο η φιλοξενούμενη προσπάθησε να φορτώσει την περιοχή αλλά δεν έκαναν καμία σοβαρή ευκαιρία.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Σπυράκος, Τασιούρας, Μανωλιούδης, Κωττάς, Παντεκίδης (81′ Ρούμνιατσεβ), Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Γκούμας (64′ Δαρέλας), Κανίς (74′ Σαποβάλοφ).

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Κασαπίδης, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μπούσης, Έππας, Φροσύνης (69′ Πόζογλου), Γαρύφαλλος (69′ Μυστακίδης), Παπαστεριανός, Τότσκα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.