Αποφασισμένος ο Άρης στο Λαύριο

Στέλιος Παρθενάκης08 Δεκεμβρίου 2020

Στην παρακάτω ενημέρωση προχώρησε η ΚΑΕ AΡΗΣ...

"Την πρώτη από τις τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις δίνει αύριο (09/12, 15:00, ΕΡΤ3) ο ΑΡΗΣ κόντρα στο Λαύριο, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρεωτικής, σε εξ αναβολής αγώνα, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr για το αυριανό παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας μας, Σάββας Καμπερίδης, υποστήριξε:"Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν για εμάς η αφετηρία μιας σειράς αγώνων, σε εντελώς διαφορετικό μοτίβο απ' αυτό που κινείται το πρωτάθλημα έως τώρα, καθώς καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε διπλά, και μάλιστα, εκτός έδρας παιχνίδια για τις επόμενες δύο εβδομάδες.Ο επόμενος αντίπαλος, το Λαύριο, είναι μια ομάδα με ενθουσιασμό, αθλητικότητα, η οποία αν καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό της, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Απόδειξη η σπουδαία νίκη, που πέτυχε το περασμένο Σάββατο απέναντι στο Περιστέρι.

Εμείς, μετά τη σημαντική νίκη επί του Προμηθέα, θέλουμε να παρουσιάσουμε ανάλογη ανταγωνιστική εικόνα, η οποία θα πιστοποιεί την αγωνιστική μας πρόοδο και θα δώσει κουράγιο και αισιοδοξία για τη συνέχεια του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί".

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (08/12), χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για την αυριανή (09/12) εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο, πραγματοποιώντας μια μεσημεριανή προπόνηση στο "Nick Galis Hall". Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video.

Την αποστολή των "κίτρινων", που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Shuler, Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Milosevic, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Chalmers, Dragicevic, Little, DeCosey".


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.