Αποφασισμένος να παίξει τα… ρέστα του

Metrosport Team22 Αυγούστου 2020

Η προσθήκη ποιοτικών παικτών που αποδεδειγμένα μπορούν να αντέξουν πρωταγωνιστικό ρόλο είναι αναγκαία για τον Αρη. Προς αυτήν την κατεύθυνση παίζει τα ρέστα του για την απόκτηση του Τζαμάλ Σούλερ. Ο Σάββας Καμπερίδης τσεκάρει τη λίστα των επιλογών μέσα στις οποίες είναι και ο Μάριο Τσάλμερς.

Οι «κίτρινοι» δείχνουν να εγκαταλείπουν προσωρινά την περίπτωση του Βασίλη Τολιόπουλου αναζητώντας κάτι άλλο για τις θέσεις «1» και «2». Κακά τα ψέματα, οι επιλογές τους δεν είναι πολλές διότι υποχρεούνται να ψωνίσουν από τη μικρή δεξαμενή παικτών των οποίων τα letter of clearance είναι στην Ελλάδα και πρόκειται για ξένους αθλητές. Ο Τζαμάλ Σούλερ είναι ο εκλεκτός για τη θέση «2», η «M» από χθες σημείωσε ότι ο Αρης κατέθεσε πρόταση στον Αμερικανό ο οποίος όμως ζητά ποσό μεταξύ 10-12 χιλιάδων δολαρίων τον μήνα. Υπάρχει οικονομική διαφορά, δεν υπάρχει όμως περιθώριο απώλειας παικτών κι αυτό είναι κατανοητό. Ο Σάββας Καμπερίδης δεν θέλει να πάει σε λύσεις τύπου Ουότσον (σ. σ. Λαύριο) ή Τζάστιν Χάμιλτον (Ηφαιστος Λήμνου), αλλά παικτών οι οποίοι έχουν το βιογραφικό και αντέχουν βασικό ρόλο.

Παράλληλα, δεν θέλει να συνεργαστεί με τον Κεν Μπράουν, στο μυαλό του ο Αμερικανός είναι από τις τελευταίες λύσεις, λόγω των όσων συνέβησαν την περσινή χρονιά. Ετσι, φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Μάριο Τσάλμερς καθώς είναι από τις ελάχιστες που έχουν απομείνει. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ απασχόλησε και πέρυσι τον Αρη, τελικώς φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και είναι στην αγορά.

*Μέσω αλληλογραφίας με την ΕΟΚ, η ΚΑΕ Αρης ζήτησε κατ’ ιδίαν επαφή με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, για το ζήτημα της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών αν και ο τελευταίος είχε σημειωθεί στους «κίτρινους» ότι είτε θα πρέπει να καταβάλλουν το σύνολο των ληξιπρόθεσμων δόσεων είτε να συμφωνήσουν με τους οκτώ παίκτες με την ταυτόχρονη καταβολή μέρους αυτών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.