«Απόδραση» Ολυμπιακού από τον Βόλο, διαμαρτυρίες για το νικητήριο γκολ

Metrosport Team01 Μαρτίου 2021

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε ο Ολυμπιακός επικρατώντας δύσκολα με 1-2 του ΝΠΣ Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν νωρίς με τον Φορτούνη αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με τον Γκρίλο. Η νίκη ήρθε με ένα γκολ του Εμβιλά που θα σηκώσει πολλή συζήτηση.

Ο αγώνας

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4' με τον Φορτούνη.

Η απάντηση των Θεσσαλών ήρθε έξι λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Γκρίλο έπειτα από κόρνερ του Μπαριέντος.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τα ηνία του αγώνα και προσπάθησαν να πάρουν προβάδισμα με τον Εμβιλά αλλά το σουτ του στο 14' κατέληξε άουτ. 

Στο 35' αποχώρησε τραυματίας ο Σεμέδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι ο Εμβιλά προσπάθησε να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων στο 53', όμως ο Κλέιμαν απέκρουσε το σουτ του.

Στη συνέχεια το VAR έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος. Ο Ελ Αραμπί σκόραρε στο 60 όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Φορτούνη στην αρχή της φάσης.

Τελικά, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με γκολ του Εμβιλά στο 81'. Ο Γάλλος μέσος έπιασε ένα κοντινό πλασέ στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Κλέιμαν. Όμως ο Χασάν βρίσκεται μπροστά στον Ισραηλινό γκολκίπερ των γηπεδούχων, όντας παράλληλα σε θέση οφσάιντ. 

Μετά από συννενόηση του διαιτητή Φάμπιο Βερίσιμο και του VAR Μπρούνο Εστεβές το γκολ μέτρησε, απόφαση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες στους γηπεδούχους.

Έτσι ο Ολυμπιακός έφτασε τους 61 βαθμούς και βρίσκεται στο +14 από τον δεύτερο Άρη που έχει 47 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο (58' Μαρτίνες), Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι (85' Μπουένο), Ριένστρα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Νίνης, Δουβίκας.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Λαλά, Μπα, Σεμέδο (39' Παπασταθόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης (87' Μπουχαλάκης), Μπρούμα (86' Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (63' Χασάν), Ελ Αραμπί (85' Μασούρας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.