«Απόδραση» Ατρομήτου, 0-1 τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ατρόμητος θα κάνει καλά Χριστούγεννα καθώς επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο σε παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 1.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του Περιστερίου, αφήνοντας τους Κρητικούς στους 10 βαθμούς.

Ο αγώνας

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 10΄ ο Ντίκο έχασε την πρώτη ευκαιρία του ματς όταν ο Γιαννιώτης απέκρουσε το δυνατό φαλτσαριστό σουτ του στην αριστερή του γωνία.

Ο Ατρόμητος είχε τη δική του πρώτη ευκαιρία στο 31΄ όταν ο Κεσχρίντα έκανε το επικίνδυνο γύρισμα στην περιοχή και ο Μανδάς την τελευταία στιγμή έδιωξε με το πόδι.

Στην επόμενη καλή τους φάση, οι Περιστεριώτες έφτασαν στο γκολ με τον Έρλινγκμαρκ. Μετά από πλάγιο άουτ - όπου οι γηπεδούχοι φώναξαν για αλλαγή- η μπάλα στρώθηκε στον Σουηδό ο οποίος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής την έστειλε στη δεξιά γωνία της εστίας του Μανδά για το 0-1.

Στο 51’ ο ΟΦΗ έφτασε στο γκολ με προβολή του Βούρου αλλά το VAR υπέδειξε τον αμυντικό του ΟΦΗ σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Οι Κρητικοί άγγιξαν την ισοφάριση στο 64’ αλλά το σουτ του Ντίκο βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, ο Ατρόμητος κράτησε το υπέρ του σκορ και έφτασε σε μία πολύτιμη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (66΄Νέιρα), Διαμαντής, Λάρσον, Ντιουσέ (76΄Περέα), Μεγιάδο, Μαρινάκης, Τοράλ (84΄Ντουρμισάι), Μπιφουμά (46΄Γκερέρο), Ντίκο.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Kεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης (38΄Στρούγγης), Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον (76΄Οικονομίδης), Ρομπάιγ (71΄Κλωναρίδης), Ροτάριου, Τζαβίδας (77΄ Κιάρτανσον) (71΄Ροτάριου).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.