«Αποδείχθηκε λάθος να θέλει ο Λουτσέσκου να πάρει το πρωτάθλημα με αυτούς που το πήρε στην πρώτη θητεία του»

Metrosport Team12 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης, και μίλησε για την ήττα στο ντέρμπι από τον Αρη, τους πιτσιρικάδες που δεν έβαλε ο Λουτσέσκου και το σκεπτικό του, αναφέρθηκε στα κενά του Δικεφάλου στην άμυνα και σχολίασε το γεγονός πως ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ εμπιστεύτηκε μεγάλους σε ηλικία παίκτες.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είναι λίγο ακατανόητο το να μην μπορούμε να σκοράρουμε, ήμασταν και άτυχοι. Ο Μουργκ είχε ένα φυσιολογικό άγχος γιατί θέλει να διακριθεί, μπορεί να είχε υπερβολική σιγουριά από πλευρά του και να έχασε το γκολ που έχασε. Χρειάζεται κάποιος προπονητής να βάλει και πιτσιρικάδες, αλλά πάντα ο προπονητής είναι αυτός που την πληρώνει, αυτός είναι ο υπεύθυνος. 

Μπορεί να έχει διαφορετικό σκεπτικό ο Λουτσέσκου από όλους εμάς που τον κρίνουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά κενά στην άμυνα, με τον Κρέσπο η άμυνα λίγο πιο σταθερή. Ο Ελ Καντουρί είναι καλός παίκτης αλλά έχει πολλούς τραυματισμούς. Αποδείχθηκε λάθος για τον Λουτσέσκου να θέλει να πάρει το πρωτάθλημα με τους παίκτες που το πήρε στην πρώτη θητεία του. 

Υπάρχει και μια φθορά όταν παίζεις στην ίδια ομάδα πολλά χρόνια. Το ματς του τελικού είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα το κερδίσει γιατί έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού. Πρέπει όσοι φύγουν το καλοκαίρι να κάνουν μια καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.