Αποχώρηση-έκπληξη για Τέιλορ, τον θέλει η Σαχτάρ

Κώστας Πετρωτός05 Αυγούστου 2022

Σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής βάζει τον Λούκας Τέιλορ, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, με την ομάδα από την Ουκρανία να στρέφει την προσοχή της στον αμυντικό του ΠΑΟΚ με τον προπονητή του συλλόγου, Igor Jovicevic, να παίζει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση.

Ειδικότερα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρίσκεται στην transfer list του Δικεφάλου καθώς δεν αποτελεί μέρος του πλάνου του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναφορικά με τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα εμπιστεύεται τον Λευτέρη Λύρατζη και τον Ζοάν Σάστρε. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε μπει στα δημοσιεύματα των Ουκρανών εδώ και 3 εβδομάδες, ωστόσο φαίνεται πως πλέον βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση του, με τους Θεσσαλονικείς να μπορούν με αυτόν τον τρόπο εξοικονομούν τις 300.000 ευρώ που αμείβεται ο Βραζιλιάνος μέχρι το 2024.

Οι άνθρωποι της Σαχτάρ, η οποία βρίσκεται και στο επίκεντρο του πολέμου στην Ουκρανία, εκτιμούν την παρουσία του Τέιλορ στη χώρα καθώς ο Δικέφαλος τον απέκτησε από την Ντίνπρο, σημειώνοντας στα δημοσιεύματα τους πως «ο Λούκας Τέιλορ μπορεί να επιστρέψει στην Ουκρανία και να γίνει παίκτης της Σαχτάρ», με τον προπονητή της ομάδας να γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή από την Ντίνπρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.