Αποχώρησε on air από την εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου ο Πατήρ Σεραφείμ

Metrosport Team02 Μαΐου 2020

Ενταση προκλήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Πατήρ Σεραφείμ να αποχωρεί από την εκπομπή καθώς ήρθε σε ρήξη με την παρουσιάστρια.

Ο ίδιος ομολόγησε πως δεν σταμάτησε την Θεία Κοινωνία στους πιστούς παρά τις απαγορεύσεις που υπήρχαν εξαιτίας του κορωνοϊού, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Έκρυβα το άγιο δισκοπότηρο σε ψωμί και μήλα για να μη με καταδώσουν συμπλεγματικοί γείτονες».

Στο πλατό της εκπομπής μαζί με τη δημοσιογράφο βρισκόταν και ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος πήρε θέση για το συμβάν. Τα όσα ανέφερε ο συγγραφέας προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Πάτερ Σεραφείμ από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη, ο οποίος διέκοψε τη ζωντανή σύνδεση  και αποχώρησε από την εκπομπή.

Ο Πάτερ ανάφερε χαρακτηριστικά: «Κυρία Στεφανίδου εν πρώτης να εκφράσω τη διαμαρτυρία μου γιατί δεν με ενημερώσατε ότι θα έχω συνδιάλεξη, την παρουσία κάποιου άλλου ανθρώπου χωρίς συνεργάτες σας να μου πουν ποιος θα είναι αυτός. Δεύτερον, να πω ότι ο κύριος έθεσε τα θέματα πολύ λαϊκιστικά και αυτό δεν είναι σοβαρότητα. Να συνεχίσω λέγοντας ότι ο πρώτος νεκρός πέθανε από τον συγχρωτισμό μέσα σε μία εκδρομή και την χρήση ξενοδοχειακής μονάδας την οποία είχαν χρησιμοποιήσει κρούσματα προηγουμένως. Από κει και πέρα θα σας παρακαλέσω, εφόσον έχετε κάποια ερώτηση να την κάνετε, αλλιώς θα αποχωρήσω της εκπομπής σας διαμαρτυρόμενος για το ότι με φέρατε να μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει απλά να εμφανίζεται και να δίνει το παρών χωρίς να έχει να πει τίποτα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.