Αποχωρεί ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ

Metrosport Team07 Ιουνίου 2020

Την απόφαση του να αποσυρθεί από τις μάχες ανακοίνωσε ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Ο 31χρονος αθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών με μια ανάρτηση του στο twitter ευχαρίστησε τους θαυμαστές του και και τους ενημέρωσε ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του. 

Ο Ιρλανδός είναι για πολλούς προκλητικός, αυθάδης και ορισμένες φορές έχει ανάρμοστη συμπεριφορά αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πάθος, την ενέργεια και τα κατορθώματα του. 

Το 2008, ο McGregor άρχισε την καριέρα του στις μεικτές πολεμικές τέχνες (ΜΜΑ) και, το 2012, κέρδισε το πρωτάθλημα κατηγορίας φτερού και το πρωτάθλημα Ελαφρών Βαρέων του Cage Warriors και κράτησε τους τίτλους συγχρόνως προτού τους αφήσει ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με το UFC. 

Στις 12 Δεκεμβρίου του 2015, στο UFC 194, ο McGregor επικράτησε του Βραζιλιάνου Jose Aldo (Χοσέ Άλντο) σε αγώνα για το πρωτάθλημα της κατηγορίας φτερού του UFC μέσω νοκ-άουτ (Knock-out) σε 13 δευτερόλεπτα στον πρώτο γύρο. Αυτή ήταν η ταχύτερη νίκη σε αγώνα για τίτλο στην ιστορία του UFC. 

Από τη στιγμή που επικράτησε του Αμερικανού Eddie Alvarez (Έντι Άλβαρεζ) στο UFC 205 σε αγώνα για το πρωτάθλημα Ελαφρών Βαρέων του UFC, στις 13 Νοεμβρίου του 2016, o McGregor έγινε ο πρώτος μαχητής στην ιστορία του UFC που κράτησε τίτλους σε δύο κατηγορίες κιλών ταυτοχρόνως. 

Στις 26 Αυγούστου του 2017, ο Ιρλανδός έκανε το ντεμπούτο του στο μποξ όπου και ηττήθηκε από τον Αμερικανό πρωταθλητή Floyd Mayweather Jr. (Φλόιντ Μέιγουέδερ Τζ.) 

Στις 6 Οκτωβρίου του 2018, επέστρεψε στο οκτάγωνο όπου, στο UFC 229, ηττήθηκε σε μία ''προσωπική'' μάχη από τον Ρώσο πρωταθλητή της κατηγορίας Ελαφρών Βαρέων του UFC, Khabib Nurmagomedov (Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ).

Το tweet της αποχώρησης του:



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.