Αποχωρεί από το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟ Δορκάδας

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2020

Αλλη μιά ομάδα από την περιοχή Λαγκαδά - Βόλβης δεν θα πάρει μέρος στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ και συγκεκριμένα ο ΠΑΟ Δορκάδας. Ο Γρηγόρης Παγώνης εξάντλησε όλα τα περιθώρια για να βρει λύση αλλά δεν τα κατάφερε. Το γηπεδικό όσον αφορά τους αγώνες και τις προπονήσεις ήταν το «μεγάλο αγκάθι» για τη συμμετοχή της ομάδας στις επίσημες διοργανώσεις. 

Ο ίδιος τόνισε: Εκανα την ύστατη προσπάθεια να βρω λύση. Συγνώμη αν κάποιους του  ταλαιπώρησα, αλλά έπρεπε να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια. Να ευχαριστήσω όσους πέρασαν από την ομάδα για το όμορφο ταξίδι. Aν παίζαμε στην έδρα μας θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν και δύο τρία άτομα. Θα πρέπει να προβληματιστούν όλοι από αυτή την εξέλιξη»


Η επιστολή του ΠΑΟ Δορκάδας

Αξιότιμοι Κύριοι,
βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ο αθλητικός σύλλογος Δορκάδος αποχωρεί τόσο από το πρωτάθλημα όσο και από το κύπελλο της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μ. .
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε παίχτες , προπονητές , φιλάθλους και όσους συνέβαλαν - ο καθένας με τον τρόπο του και όπως μπορούσε - στο να φτάσει ο σύλλογος να αποτελεί σημείο αναφοράς για τα ερασιτεχνικά δρώμενα της πόλης.

Τούτο αποτελεί μία παραδοχή , τουλάχιστον από τη δική μας πλευρά - αδιαπραγμάτευτη - όχι τόσο στο αγωνιστικό σκέλος όσο στο ουσιώδες κομμάτι της ανιδιοτελούς προσφοράς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, του "ευ αγωνίζεσθαι" , του σεβασμού προς τον αντίπαλο και το παιχνίδι , του ήθους.
Κλείνοντας , ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύνολο των αρχών του δήμου μας - τοπικών και δημοτικών - που τα τελευταία χρόνια 10-12 χρόνια μας επέτρεψαν να αγωνιστούμε στη φυσική μας έδρα 2-3 ολάκερες χρονιές!!!
Το έργο τους βέβαια θα αρχίσει να φαίνεται σε λίγα χρόνια όταν τα παιδιά του χωριού θα αρχίσουν να παρουσιάζουν προβλήματα στα γόνατά τους - καθώς όλα αυτά τα χρόνια παίζουν ποδόσφαιρο στους ασφαλτοστρωμένους δρόμους!!!
Στο κομμάτι πάντως που μας αφορά οι κατωτέρω υπογράφοντες ...

Συνεχίζουμε να διατελούμε μετά τιμής!


Για το Δ.Σ. του συλλόγου "ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΟΣ"
Ο Πρόεδρος & ο Γεν. Γραμματέας
Γρηγόριος Π. Παγώνης
Γεώργιος Μπιτζιλής.









Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.