Ο Κούρτιτς δεν... στέριωσε στην Κραϊόβα

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2024

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καλείται να αναζητήσει ο Γιασμίν Κούρτιτς αφού το συμβόλαιο του με την Κραϊόβα αναμένεται να λυθεί. 

Σύντομα θα λήξει η συνεργασία του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ με την ομάδα καθώς, σύμφωνα με όσα είπε ο Μιχάι Ροτάρου στο DigiSport, οι δρόμοι των δυο πλευρών θα χωρίσουν παρά το γεγονός ότι ο έμπειρος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι τέλος του έτους. Ο Κούρτιτς δεν είναι η βασική επιλογή του προπονητή και αμείβεται με ένα μεγάλο ποσό, το οποίο δεν μπορεί πια να δαπανάτε και έναν παίκτη που μένει στον πάγκο. Έτσι, η ομάδα αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία τους. 

«Αυτή τη στιγμή θα φύγουν οι Κούρτιτς, Ρόγκουλιτς, Μπόρτσα, αλλά όχι αλλιώς. Ο Σάλα θα φύγει δανεικός και θα αφήσουμε τον Μέντι να παίξει. Βασικά φεύγουν οι Κούρτιτς, Ρόγκουλιτς και Μπόρτσα», δήλωσε ο Μιχάι Ροτάρου στη Digi Sport ενώ συμπλήρωσε: «Η πρόθεση του Μίστερ είναι να βάλει τον Σκρέτσιου στη μέση και τότε θα υπήρχε αρκετός κόσμος εκεί. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τον Κούρτιτς στον πάγκο γιατί είναι ακριβός παίκτης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να παίξει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.