«Αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ ο Πρίγιοβιτς, τι ζητάει η ομάδα του»

Metrosport Team30 Μαΐου 2021

Για το μέλλον του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς γίνεται λόγος ακόμη μια φορά στη Σερβία.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “sportske”, επικαλούμενη δημοσιεύματα και πληροφορίες από τη Σαουδική Αραβία, σε άρθρο με τίτλο “Ο Πρίγιοβιτς φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ, έχει ελπίδες ο Ερυθρός Αστέρας;”, τονίζει πως ο 31χρονος επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από την Αλ Ιτιχάντ στο τέλος της σεζόν.

“Το κλαμπ από την Τζέντα, δεν σκοπεύει να κρατήσει τον Σέρβο φορ, ο οποίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του και ταυτόχρονα δεν έχει την επιθυμητή απόδοση.

Με μόνο έξι γκολ σε 23 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ο Πρίγοβιτς δεν έχει πείσει τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ πως πρέπει να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί του, με τον ποδοσφαιριστή να έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σαουδική Αραβία, ο Πρίγιοβιτς κερδίζει 105 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, δηλαδή 5,5 εκ. ευρώ τον χρόνο, δύο εκ. ευρώ περισσότερα από τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Αλ Ιτιχάντ, Αχμέντ Χεγκάζι.

Το κλαμπ χρειάζεται κάποιον να αγοράσει το συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς και αν αναλογιστούμε πως λαμβάνει έναν τεράστιο μισθό, δεν είναι ρεαλιστικό να τον δούμε το καλοκαίρι στον Ερυθρό Αστέρα, εκτός και αν αποφασίσει να προχωρήσει σε μια τεράστια μείωση των απολαβών του, κάτι που είναι δύσκολο να πιστέψουμε.

Ο Πρίγιοβιτς πήγε στην Αλ Ιτιχάντ το 2019 από τον ΠΑΟΚ για 10 εκ. ευρώ και το συμβόλαιό του με το κλαμπ της Μέσης Ανατολής ολοκληρώνεται το 2023” τονίζει χαρακτηριστικά ο συντάκτης του κειμένου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.